Už 46 000 eurų atnaujinta Savivaldybės svetainė

Už 46 000 eurų atnaujinta Savivaldybės svetainė

Klaipėdos miesto savivaldybė informuoja apie atnaujintą interneto svetainę www.klaipeda.lt.

Pasak Informavimo ir e. paslaugų skyriaus vedėjos Vilijos Venckutės-Palaitienės, svetainę atnaujinti buvo būtina. „Naujoji versija yra kur kas patogesnė vartotojams, adaptyvaus dizaino, kardinaliai pasikeitė jos išvaizda. Svetainėje galima naršyti įvairiais mobiliais įrenginiais“, – teigia V. Venckutės-Palaitienės. Pasak jos, svetainės sukūrimas kainavo apie 46 tūkstančius eurų.

VE.lt primena, kad 2012 metais Klaipėdos miesto ir visos apskrities savivaldybių svetainėms sukurti buvo išleista 2,16 milijono litų (maždaug 602 856 eurų).

Kuriant naująją svetainę buvo atsižvelgta ir į „Transparency International“ Lietuvos skyriaus rekomendacijas. Anot Klaipėdos m. savivaldybės Viešųjų ryšių poskyrio vyr. specialistės Mildos Milbutaitės, naujoje svetainėje bus ne tik ankstesnėje versijoje buvusi informacija, o ir gausu naujos, kuri padės užtikrinti dar didesnį savivaldybės darbo skaidrumą. „Siekiant išvengti interesų konfliktų ar net jų regimybės, prie konkrečių darbuotojų, savivaldybės tarybos narių ir administracijos vadovų bus skelbiamos viešų ir privačių interesų bei turto deklaracijos. Taip pat bus skelbiamas visas savivaldybei priklausantis ir nuomojamas nekilnojamas turtas bei jo kaina“, – vardina M. Milbutaitė.

Naujoji svetainė mėnesį veiks bandomuoju režimu ir bus tvarkoma, reaguojant į pastabas bei pasiūlymus. Maža to, svetainė bus nuolat tobulinama taip, kad gyventojams būtų kuo patogiau ja naudotis. Uostamiesčio savivaldybė atsiprašo paslaugų internetu vartotojų už galimus laikinus kliuvinius ir nesklandumus. Vartotojų prašoma teikti pastabas ir pasiūlymus elektroniniu paštu [email protected]. Taip pat bus atsižvelgiama į visų lankytojų nuomonę išreikštą tiesiogiai svetainėje. Čia yra galimybė apie klaidą pranešti iš bet kurios skilties. Tiesiog reikia paspausti ant kompiuterio piktogramos greitųjų nuorodų (call to action) skiltyje. Tobulinkime svetainę kartu, - kviečia Klaipėdos miesto savivaldybė.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder