Iš Palangos - skrydžiai ir į Varšuvą

Iš Palangos - skrydžiai ir į Varšuvą

Nuo kitų metų kovo 28 d. Lenkijos nacionalinė skrydžių bendrovė LOT 6 kartus per savaitę skraidys iš Varšuvos į Palangą, informuoja "Verslo žinios".

Naujiena socialiniame tinkle džiaugsmingai dalinasi ir Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas:

"Štai jums dar viena puiki žinia Klaipėdai ir visai Vakarų Lietuvai - kartu su Wizzair skrydžiai iš Klaipėdos/Palangos oro uosto atsiveria ir dar viena nauja bei labai svarbi galimybė - kasdieniai skrydžiai į/iš Varšuvą. Turint omenyje, kad Varšuva labai svarbus ir daug jungiamųjų skrydžių užtikrinantis skrydžių tranzito centras, - tai dar viena puiki alternatyva skrydžiams į visą pasaulį ne tik per Kopenhagą ir Londoną (nuo sekančių metų), bet ir per Varšuvą.

Belieka kuo aktyviau bei dažniau dažnai ir toli keliaujantiems tomis galimybėmis naudotis, tuo pateisinant skrydžių operatorių viltis bei deramai įvertinant nuoseklią ir kryptingą kone ketverių metų mūsų veiklą, įtikinant ir atvedant į pajūrį šias aviakompanijas,o va Palangos oro uosto "senbuvei" bendrovei SAS teks ne tik rimtai pasitempti, bet ir gerokai lanksčiau formuoti kainų politiką, nes konkurencija bemaž trigubėja o tokiais atvejais pirmiausiai laimime mes, vartotojai", - rašo V. Grubliauskas.

VE.lt taip pat primena, kad prieš kelias dienas pigių skrydžių bendrovė "Wizz Air" paskelbė, jog ji nuo kitų metų kovo 23-iosios iš Palangos pradės skraidinti į Londono Lutono oro uostą.

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder