"FIBA-Europe" delegacija pagyrė Klaipėdą

"FIBA-Europe" delegacija pagyrė Klaipėdą

Trečiadienį Klaipėdoje apsilankiusi ir "Švyturio" areną apžiūrėjusi "FIBA-Europe" delegacija liko patenkinta regimu vaizdu ir statybų progresu.

"Džiaugiamės, matydami akivaizdų progresą. Dėl statybų pabaigos mums jau nebekyla klausimų. Likome patenkinti regimu vaizdu. Jokių priekaištų nebeturime", - po apsilankymo Klaipėdos "Švyturio" arenoje kalbėjo "FIBA-Europe" renginių vadovė Monika Puchner.

Paskutiniais duomenimis, Klaipėdos erenos statybos turi būti baigtos birželio 28-ąją.

Priminsime, kad pagal pirminius "Vėtrūnos" ir Klaipėdos savivaldybės sutarties punktus uostamiesčio arenos statyba turėjo būti baigta praėjusių metų gruodžio 31 dieną. Vėliau terminas nukeltas iki šių metų kovo 31 dienos. Klaipėdos statybininkai, supratę, kad vėl nespės, kalbėjo apie birželio vidurį, tačiau ir šie planai žlugo.

Praėjusią savaitę areną statančios statybų bendrovės "Vėtrūna" vadovai - generalinis direktorius Rolandas Baškys ir valdybos pirmininkas Vytautas Banys uostamiesčio merui Vytautui Grubliauskui pateikė detalų darbų grafiką, pagal kurį objektas turi būti užbaigtas birželio 28-ąją.

Klaipėdos arenos statybvietėje šiuo metu dirba 400 darbuotojų, įsisavinta apie 38 mln. litų.

"Švyturio" arenos operatoriai pirmąjį renginį, t. y. oficialų arenos atidarymą, planuoja liepos 28-ąją. Tai bus grupės "Smokie" koncertas, į jį jau platinami bilietai.

Trečiadienio rytą "FIBA-Europe" delegacija lankėsi ir Kaune statomoje "Žalgirio" arenoje. Didesnių priekaištų arenai svečiai neišreiškė, tačiau turėjo pastabų dėl Nemuno salos arenos aplinkos.

Kauno arenoje pirmasis renginys renginys turėtų vykti liepos 6-ą. Kauno arenoje jau sumontuotos visos kėdės, dvi švieslentės, beveik baigti apdailos darbai.

Iki gegužės 14 dienos "FIBA-Europe" delegacija ketina dar ketina inspektuoti Šiaulių, Panevėžio ir Alytaus arenas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder