Bulvaras: Klaipėda skelbs karą Liepojai?

(6)

Lietuva jau susipyko su visais savo kaimynais, ir ne tik su jais, belieka tik Klaipėdai susikibti su latviais. Pretekstą jau turime. Jeigu tik kas nepatinka mūsų jūrininkams, jie tuojau uodegas pabrukę traukia Liepojon ir ten palieka savo pinigus.

Va, nustojo Jūrininkų ligoninė teikti medicininės komisijos paslaugas, jie varo į Liepoją. „Bulvaras“ gavo džiugų laišką: „Perėjau medicininę komisiją Liepojoje greitai ir be jokių registracijų ar siuntimų. Pažyma galios 2 metus. Pateikiau mūsų Diplomavimo skyriui, priėmė be jokių kalbų.“

„Bulvaro“ agentai patikrino, - akurat. Atvažiuoji pirmadienį - ketvirtadienį nuo 8 val. ryto, sumoki apačioje kasoje 90 eurų ir eini į trečią aukštą, į 315 kabinetą, ir 11 val. jau turi tai, ko tau reikia. Jeigu kam įdomu, galime nurodyti ir adresą: Liepaja, I poliklinika, Republikas iela 5.

Taigi ištobulinome jūrininkų sveikatos patikrinimo sistemą Lietuvoje jūrinės valstybės labui taip, kad latviai atsidžiaugti negali. Jie nesiskundžia, kad procedūros per pigios, ir lietuvių laukia išskėstomis rankomis.

Taigi, Klaipėda turi kažką daryti! Gal skelbti karą Liepojai?

 

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder