Džordana Butkutė: „Šeimai buvo liepta ruoštis mano laidotuvėms“

(1)

Viena garsiausių mūsų šalies dainininkių laidos kūrėjams prisipažino, kad sulaukė ne vieno pagalbos šauksmo iš žmonių, kovojančių su priklausomybe alkoholiui. Norėdama padėti, ji ne vieną valandą su jais bendrauja ir stengiasi atskleisti savo karčią patirtį.

„Tai buvo labai jautrus, iki širdies gelmių atviras interviu, kuriam ryžtis Džordanai nebuvo lengva. Tačiau ji puikiai žinojo, kodėl reikia prieš kameras pirmą kartą taip atvirai išlieti širdį apie skaudžiausią ir juodžiausią savo gyvenimo patirtį – alkoholizmą.

Juk su tuo šiandien susiduria dažna lietuvių šeima“, – sako laidos vedėjas Edvardas Žičkus.

Tarsi viesulas į pramogų pasaulį vos septyniolikos įsiveržusi D.Butkutė tapo viena ryškiausių visų laikų popscenos žvaigždžių, kurios kelią į šlovę lydėjo gerbėjų ovacijos, žiniasklaidos dėmesys, dovanos ir... pagundos. Būtent jos, pasak Džordanos, ir pagrobė beveik tris dešimtmečius gražiausių jos metų.

„Iš pradžių šampano burbuliukai, paskui stipresni gėrimai..

. Aš pati nesuprantu, kaip atsidūriau dugne, kuriame jau nebegalėjau nustoti gerti. Kai greitosios medikai ir lašinės gelbėjo mano gyvybę, o aš meldžiau Dievo, kad tik jis neleistų man numirti, žadėjau, kad daugiau niekada nebekelsiu taurės. Tačiau atsigavusi ir vėl viskas prasidėdavo iš naujo.

Medikai ne kartą mano šeimai liepė ruoštis... laidotuvėms, nes buvo atsisakę beveik visi mano organai“, – laidoje žodžius sunkiai rinko Džordana.

Kas ją privertė sustoti? Jos gyvenime atsiradęs mylimasis Elegijus, kuris nebegalėjo matyti tiesiog akyse nykstančios mylimos moters, todėl jai iškėlė ultimatumą – arba jis, arba alkoholis.

Apie kovą su baisia priklausomybe – taip atvirai, kaip ji dar niekada nekalbėjo.

Apie kelią į pagijimą ir dešimtmetį be alkoholio. Apie tai, ko garsiai kalbėti daugelis nedrįsta ji papasakojo išskirtiniame  interviu naujajame pokalbių laidos „Edvardas Žičkus. Be ribų“ sezone

Archyvų nuotr.

Laidos filmavimo užkulisiai / Džordana Butkurė ir Edvardas Žičkus

 

 

 

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder