Beata Valungevičienė

Kandidatė į Skvernelio partijos vadovus Beata Valungevičienė atsiėmė kandidatūrą

(4)

Į buvusio premjero Sauliaus Skvernelio buriamos partijos vadovus pretendavusi Beata Valungevičienė ketvirtadienį kandidatūrą atsiėmė.

Apie tai Marijampolės moksleivių kūrybos centro vadovė, buvusi „valstietė“ pranešė feisbuke.

Tokį sprendimą B. Valungevičienė priėmė naujienų portalui 15min pranešus apie jos ryšius su praeityje teistais verslininkais Žydrūnu Buzu ir Arūnu Pukeliu.

„Lietuvoje nuosprendžiai rašomi ne tik be teismo, bet ir be nusikaltimo. Už tai, kad tiesiog sąžiningai gyvenu iš savo profesijos“, – rašė marijampolietė.

„(...) ar aš turiu atsiriboti nuo žmonių, su kuriais mane suvedė gyvenimas? Aš nedarau jokio nusikaltimo, aš neturiu bendrų verslų ar bendrų finansinių ar politinių interesų. Aš neieškau naudos draugystėje“, – teigė ji.

B. Valungevičienė taip pat sakė kandidatavusi į buriamos partijos pirmininkes paskatinta Marijampolės žmonių ir norėdama prisidėti prie Lietuvos visuomenės gerovės.

Portalui 15min buvusi „valstietė“ teigė palaikanti ryšį su Ž. Buzo žmona Aušra Buzienė, kuri yra jos jaunystės draugė.

„Išsižadėti, kad neturiu ryšių su Buzais tikrai net nesiruošiu. Kaip minėjau jūsų kolegoms, Aušra Buzienė yra mano draugė, mes draugaujame nuo jaunystės, apie 30 metų – turėčiau tiksliai skaičiuoti, tada dar neturėjome nei vaikų, nei anūkų abidvi. Kartu mokėmės, kartu baigėme mokyklą – atskirose mokyklose, bet pradėjome draugystę nuo jų. Ir tai yra absoliuti moteriška draugystė, kur draugės mėgsta eiti į koncertus, į teatrus ir dar kažką. O ką jos veikia vyras ir kaip, tai manęs iš tikrųjų niekaip nesieja“, – teigė B. Valungevičienė.

Ji taip pat sakė, kad A. Pukelis buvo jos mokinys – gilino anglų kalbos žinias, kadangi ji yra ir 20 metų pedagoginio darbo patirtį turinti anglų kalbos mokytoja ekspertė.

B. Valungevičienė taip pat sakė anksčiau anglų kalbos kursus vedusi Policijos mokyklos, Policijos departamento, pasienio, kalėjimų pareigūnams, teisėjams, gydytojams ir kitiems.

Apie jos ryšius su praeityje teistais verslininkais trečiadienį feisbuke pranešė tinklaraštininkas, buvęs S. Skvernelio patarėjas Skirmantas Malinauskas.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partijos Marijampolės skyriaus pirmininkas, parlamentaras Dainius Gaižauskas portalui sakė, kad B. Valungevičienė prieš 2019-ųjų savivaldos rinkimus prisijungė prie „valstiečių“.

Pasak D. Gaižausko, ji neslėpė palaikanti ryšių su praeityje teistais verslininkais, dėl to ji buvo pašalinta iš partijos sąrašo rinkimuose, o iš partijos išstojo pati.

Šeštadienį Palangoje vyks S. Skvernelio buriamos Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ suvažiavimas. Į partijos pirmininko pareigų liko siekti trys kandidatai: S. Skvernelis, parlamentaras Vytautas Bakas ir Lazdijų rajono merė Ausma Miškinienė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder