Ką daryti vyrams, kad juos išgirstų moterys

(1)

Moterys mėgsta pasikalbėti "apie savo reikalus". Jeigu jums tektų dalyvauti tokiame pokalbyje, nesistenkite pamėgdžioti jo tono, neplėtokite moteriškų temų, nepiktnaudžiaukite mažybiniais žodeliais. Moterims tai atleistina, vyrams - ne. Palikite tokias kalbas intymiai namų atmosferai.

Nuspręsdami - aptarkite

Aptarti savo minčių eigą vyrams nėra būdinga. Tradiciškai jie mąsto tyliai.

Kol vyras pasakys savo nuomonę apie objektą, ji turi visiškai susiklostyti jo galvoje. Tačiau moteris norėtų, jog vyras pasidalytų su ja savo mąstymo procesu. Jai nepakanka galutinio verdikto.

Vyro tylėjimą moteris vertina kaip nedėmesingumą jos žodžiams. Nejausdama grįžtamojo ryšio, ji visiškai praranda norą kalbėtis.

Atskleiskite ką nors asmeniška

Nesupraskite to kaip kvietimo flirtuoti. Kalba ne apie tai. Moterys vertina neformalius santykius, netgi kai sėdi su jumis prie derybų stalo. Persitarkite su ja apie namus, šeimą, apie paprastas žmogiškas problemas.

Papasakokite, kaip praleidote savaitgalį, nevenkite pridėti detalių - moterims tai patinka.

Kai kuriems vyrams iš pradžių tai atrodo keista, tačiau veikiai jie įsitikina, jog tokiu būdu sukelia moteriai daugiau pasitikėjimo.

Nedemonstruokite emocijų

Pakeltas tonas, keiksmai ir nesitvardymas bet kokį pokalbį veikia pražūtingai. Toks elgesys pakerta net solidžiausio verslininko pozicijas.

Iš prigimties vyrai yra gana santūrūs (ryškiausia jų emocija - pyktis), tačiau nemažai jų vis dėlto kalba pakeltu tonu netgi dalykinėje srityje. Iš tiesų naujausi tyrimai patvirtina, jog vyrai darbo vietoje dažnai vartoja aštrius posakius.

Darbas yra ta vieta, kurioje žmonės mokosi kontroliuoti savo emocijas.

Vyras, kuris duoda valią nervams ir liežuviui, nesukelia net gailesčio.

Kaip ir verkianti darbo vietoje moteris, jis parodo, jog prarado savikontrolę. Be to, jo elgesys aplinkiniams sukelia gėdą ir pasipiktinimą. Visi (ir ne tik moterys) jaučia, kad toks vyras yra silpnas ir jį lengva valdyti.

Jeigu dalykinio pokalbio metu jūs jaučiate, jog emocijos ima viršų, atsiprašykite ir pasišalinkite. Išėjęs nusiraminkite, giliai įkvėpkite, ir tik tada, kai būsite tikras, jog galite valdytis, grįžkite prie pokalbio.

Vyras, kuris greitai praranda kantrybę, greitai praranda ir gerą įvaizdį.

Jau niekam nėra paslaptis, kad staigus susierzinimas ir pyktis yra baimės, nepasitikėjimo savimi ir silpnumo kaukė.

Mimi Donaldson

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder