Lietuviškai dainuojantis atlikėjas iš Sakartavelo nesiliauja stebinti: nauja daina apie... mergaitę

(1)

Prieš pusę metų debiutinę dainą lietuvių kalba išleidęs atlikėjas Eros Kakhabrisvili pristato naujausią kūrinį „Mano mergaitė“.

„Tai daina, apie mergaitę, kurią, mes, vyrai, bent kartą esame gyvenime sutikę. Ji miela, ji gražiai šypsosi, nuostabiai šoka – telieka pasakyti, kad ji tikra dievaitė“, - atskleisdamas dainos mintį šypsosi Eros.  

Muziką dainai parašė muzikos prodiuseris Arvydas Martinėnas – Vudis, bendradarbiaudamas kartu su Eros sūnėnu Giorgi Kakhabrisvili, o žodžius, išlaikydama pagrindinę dainos mintį – tekstų autorė Rūta Lukoševičiūtė – Daudienė.

„Neretai save stabdome, galvodami, kad dainuoti viena ar kita tema jau nebederėtų, pvz. pagal amžių, bet muzika ar apskritai bet kurios srities menas tam ir yra, kad išsilaisvintume – todėl rašyti tekstą apie mergaitę, kuria žavimasi, man nebuvo sunku.

Juolab, kad atlikėjas – brandaus amžiaus, gyvenime matęs ir šilto, ir šalto, mokantis saugoti ir branginti jausmus“, - įsitikinusi Rūta.

Atlikėjas džiaugiasi, kad pavyko ne tik įgyvendinti dainos muzikinę pusę, bet ir vizualinę.

Eros ilgai brandintas mintis apie tai, kaip turėtų atrodyti vaizdo klipas, įgyvendino jaunas, perspektyvus vaizdo klipų operatorius Tomas Pieža.

Beje, vaizdo klipe įsimylėjusį jaunuolį vaidina... Eros sūnus. Jame epizodiškai bus galima pamatyti ir patį atlikėją, klipe įkūnijusį, galima sakyti, patį save.

Tad kviečiame pasižiūrėti naujausią Eros vaizdo klipą, pabandyti atpažinti atlikėją ir įvertinti ką tik dienos šviesą išvydusią dainą „Mano mergaitė“.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder