Sėkmė

Kurie iš Zodiako ženklų bus laimingiausi šį savaitgalį

Kurie iš Zodiako ženklų bus laimingiausi balandžio 13-14 d. savaitgalį?

Dabartinis savaitgalis - balandžio 13 ir 14 d. - nebus toks, prie kokio esame įpratę, tačiau tai nereiškia, kad negalima šių dienų energijos derinti su visišku jėgų - tiek moralinių, tiek fizinių - atgavimu. 

Šeštadienis

Balandžio 13 d., šeštadienis, netinka aktyviems fizinio pobūdžio veiksmams.

Tai sėkmingos protinės veiklos metas, kai galite - ir turėtumėte! - skaityti, spręsti intelektines problemas.

Galite apgalvoti taktiką ir strategiją, kaip pasiekti profesinių tikslų, prie kurių įgyvendinimo galite pradėti dirbti jau artimiausiu metu - pavyzdžiui, kitos darbo savaitės pradžioje.

Tikėtina, kad paaštrės ir intuicija, kuri padės rasti išeitį iš sudėtingos gyvenimiškos situacijos ir net padės surasti pamestą daiktą - pavyzdžiui, reikalingą daiktą, kuris buvo laikomas dingusiu.

Sekmadienis

Sekmadienis, balandžio 14 d., - galingos energijos diena, kuri, jei nebus suvaldyta, gali sukelti chaosą bet kurio, net ir labai drausmingo bei organizuoto, žmogaus gyvenime.

Laikas skirtas aktyviems veiksmams, kurie laisvą dieną gali pasireikšti sodininkyste ar sportu. Kam pasiseks turėti tokį aktyvų laiką?

Dvyniai 

Dvyniams, nepaisant savaitgalio, seksis spręsti bet kokio sudėtingumo finansinius klausimus.

Pirmiausia tikėtinas netikėtas, todėl itin malonus pelnas, kuris gali pasireikšti brangia dovana arba žinia apie atlyginimo padidinimą, kuris bus oficialiai patvirtintas kitos darbo savaitės pradžioje. 

Svarstyklės 

Svarstyklės - nors daugiausia tos, kurios pastaruoju metu sugebėjo pakliūti į blogą situaciją, - maloniai nustebs, kad nebeturi pagrindo nerimauti.

Greičiausiai, veikiant žvaigždėms, viskas išsispręs savaime - be jokių asmens pastangų, o tai dvigubai džiugina šio ženklo atstovus. 

Vandenis 

Vandeniai gali sulaukti malonių naujienų, kurių pastaruoju metu nesitikėjo.

Kiekvienas iš ženklo atstovų tai palies jo - svarbiausią jam - gyvenimo šaką, todėl įvardyti bendrą - visiems vieną - kryptį neįmanoma, bet svarbiausia, kad pagalba ateis tokia forma, kokios dabar reikia. 

Gemius

Raktažodžiai
Sidebar placeholder