Bulvaras: Šaltų pietų gurmanams

Virtuvės šefai ir kavinių virėjai džiūgauja - pagaliau praėjusią savaitę Vyriausybė leido atverti lauko kavines. 

Džiaugsmas liejasi per kraštus dėl to, kad virtuvės virtuozams nebereikia šildyti maisto - suruoši iš vakaro kelias porcijas patiekalų ir kitądien sau lauki, kol kas užsisakys... Negi imsi ir varginsies dar spirgindamas patiekalus keptuvėje ar kokiuose garų puoduose, juk vis vien kol nuneši maistą iki staliuko, jis akimirksniu atšals... Juk pastarųjų dienų Lietuvos oro sąlygos tiesiog „fantastiškos“ dirbti lauko kavinėms: lietus, vėjas, sniegas ir net kruša...

Džiūgauja ir kailinių, lietpalčių bei vilnonių kepurių prekeiviai. „Bulvaro“ žiniomis, kai tik atsidarė lauko kavinės, jų prekyba šoktelėjo kelis kartus.

Vyriausybei patarimas: gal ir žiemos metu atverkite lauko kavines? Kodėl gi ne? Juk Seimo narys Dainius Kepenis su sveikuolių gvardija speiguotą žiemą lenda į ledinį vandenį, tai kodėl nepasigrūdinus ir pasisėdėjimais lauko kavinėse.

 

Raktažodžiai
Sidebar placeholder