Jums reikės:
20g sviesto
alyvuogių aliejaus
6 kiaulienos dešrelių
350g pasirinktų grybų
1 šaukštelio rūkytos paprikos
300ml grietinės
½ šaukšto garstyčių
150ml jautienos sultinio
400g virtų makaronų (idealu - tagliatelle tipo)
pjaustytų šviežių petražolių
Gaminimas:
Įkaitinkite sviestą keptuvėje. Pašalinkite plėvelę nuo dešrelių, sudėkite dešrelių gabalėlius į keptuvę. Kepkite, kol paruduos. Sudėkite grybus ir kepkite dar penkias minutes. Įmaišykite papriką, grietinę, garstyčias ir sultinį. Užvirkite mišinį, paragaukite, jei reikia - pagardinkite prieskoniais.
Išvirkite makaronus, sudėkite į keptuvę, pagardinkite petražolėmis.
Patiekite su petražolėmis.
Šatinis: https://www.bbcgoodfood.com/recipes/speedy-sausage-stroganoff-tagliatelle
Rašyti komentarą