Įdaryti grybukai: 3 burnoje tirpstantys receptai

Įdarytus grybus lengva paruošti ir jie pasakiškai skanūs - tai puikus užkandis!

Įdaryti grybai yra paprastas ir sotus užkandis. Jie dažnai patiekiami prie vaišių stalo, bet jei labai norite, galite pasidaryti vakarėlį šiandien.

Įdarytus pievagrybius galima pripildyti bet kuo - priklausomai nuo to, ką turite šaldytuve. Turime tris paprastus ir skanius įdarytų grybų variantus.

Įdaryti grybai su malta mėsa ir sūriu

Dideli grybai - 10 vnt.

Malta jautiena - 300 gr

Kietasis sūris - 200 gr

Duonos trupiniai - 50 g

Žalieji svogūnai - kelios šakelės

Sviestas - 1 valgomasis šaukštas.

Augalinis aliejus - 2 šaukštai.

Druska - pagal skonį

Maltų juodųjų pipirų - pagal skonį

Česnakai - 2 skiltelės

Paruošimas:

Faršą pasūdykite ir pagardinkite pipirais, sudėkite smulkintą svogūną ir česnaką. Kepkite keptuvėje.

Sudėkite pusę tarkuoto sūrio ir džiūvėsėlius ir išmaišykite. Atskirkite grybų kepurėles nuo kotelių, išorę patepkite ištirpintu sviestu.

Užpildykite kepurėles įdaru ir pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Įdaryti grybai - receptas su dešra

Į šį faršą taip pat įeina grybų koteliai.

Dideli grybai - 8 vienetai.

Virtos dešros - 80 gr

Kietasis sūris - 100 g

Svogūnas - 1 vnt.

Majonezas - 1 valgomasis šaukštas.

Augalinis aliejus - 1 valgomasis šaukštas.

Druska - pagal skonį

Maltų juodųjų pipirų - pagal skonį

Paruošimas:

Atskirkite grybų kepurėles nuo kotelių. Aliejuje apkepkite susmulkintą svogūną ir stiebus.

Sudėkite smulkintą dešrą, ją pasūdykite ir papipirinkite, kelias minutes pakepinkite aliejuje.

Į faršą įpilkite majonezo, išmaišykite, pagal skonį pagardinkite druska. Įdarykite grybus faršu.

Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie 20 minučių. Pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Sūriu ir kiaušiniais įdaryti grybai

Vidutinio dydžio grybai - 20 vnt.

Kiaušiniai - 2 vnt.

Kietasis sūris - 150 gr

Svogūnas - 1 vnt.

Majonezas - 2 šaukštai.

Česnakai - 2 skiltelės

Augalinis aliejus - 1 valgomasis šaukštas.

Druska - pagal skonį

Maltų juodųjų pipirų - pagal skonį

Krapai ir petražolės - kelios šakelės

Paruošimas:

Atskirkite grybų kepurėles, palaikykite jas 5 minutes verdančiame pasūdytame vandenyje.

Supjaustytą svogūną ir pievagrybių stiebus apkepkite aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Pagardinkite druska ir pipirais. Išvirkite kietai virtus kiaušinius ir juos supjaustykite.

Sudėkite pakepintus grybus ir svogūnus, susmulkintą česnaką, druską ir pipirus, išmaišykite. Įdarykite grybus.

Viršų aptepkite majonezu ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite orkaitėje 10-15 minučių 200 °C temperatūroje.

Skanaus!

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder