Norite nustebinti savo šeimą? Orkaitėje paruoškite šį neįtikėtinai skanų mėsos patiekalą!

Puikus maistas gaminamas vienoje kepimo skardoje, jį galėsite greitai paruošti, o rezultatas tikrai patiks visai šeimai.

Šį receptą Jums radome „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

Kiaulienos riekelių – 6 vnt.

Druskos – 10 g

Juodųjų pipirų – 5 g

Pjaustyto sūrio – 6 riekelių

Aliejaus – 50 g

Svogūnų – 100 g

Grybų – 300 g

Šoninės – 200 g

Saldžios paprikos miltelių – 10 g

Druskos – 5 g

Juodųjų pipirų – 2 g

Saldžios grietinėlės – 300 ml

Grietinės – 200 g

Kario prieskonių – 5 g

Druskos – 5 g

Juodųjų pipirų – 2 g

Kietojo sūrio – 150 g

Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustykite riekelėmis.

Sudėkite ją į riebalais išteptą dubenį ir ant mėsos uždėkite sūrio riekeles.

Smulkiai supjaustykite svogūną.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūną, kol taps auksinės spalvos.

Supjaustykite grybus ir sudėkite į keptuvę, kur kepa svogūnai.

Smulkiai supjaustykite šoninę ir taip pat suberkite į keptuvę, ir viską kartu pakepinkite.

Pagardinkite druska, pipirais ir paprikos milteliais.

Grietinėlę sumaišykite su druska ir prieskoniais.

Viską sudėkite į kepimo indą.

Pabarstykite tarkuotu sūriu.

Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Jei norite, galite kepti uždengę apie 30 minučių – tokiu atveju taip pat galite padidinti temperatūrą. Po 30 minučių, dar dešimt minučių kepkite atidengtą.

Linkime gero skonio!

Raktažodžiai
Sidebar placeholder