Panna cotta su vyšniomis: receptas iš „Michelin“ restorano (1)

Panna Cotta yra populiarus italų desertas, kuris yra populiarus geriausiuose pasaulio restoranuose.

Bet dabar jūs neturite lankytis brangiuose restoranuose, nes mes sužinojome, kaip namuose pasigaminti tikrą vyšnių panna cotta! Svarbiausia yra laikytis instrukcijos ir viskas bus gerai!

Jums reikės:

150 g vyšnių

200 ml 33% grietinėlės

100 ml pieno

100 g cukraus

25 g želatinos

150 ml vandens.

Gaminimas:

1. Supilkite želatiną į 50 ml šalto vandens ir palikite 10 minučių.

2. Supilkite grietinėlę ir pieną į puodą, užstatykite, kad šiltų, bet neužvirdami.

3. Ištirpinkite cukrų po truputi maišydami.

4. Į grietinėlės mišinį įpilkite pusę paruoštos želatinos. Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir išpilstykite į indelius.

5. Į kiekvieną indą įdėkite keletą vyšnių ir įdėkite į šaldytuvą.

6. Likusias vyšnias įdėkite į 100 ml vandens ir užvirkite. Kol viskas šyla įpilkite likusią želatiną. Gerai išmaišykite ir leiskite atvėsti.

7. Kai kremo mišinys yra atšaldomas, užpilkite vyšnių želė su uogomis.

8. Įdėkite atgal į šaldytuvą, kol desertas sukietėja.

Dabar galite palepinti svečius naminiu Michelin desertu!

Nėra Michelin restoranų. Yra tik Michelin žvaigždutės...
D, 2021-11-25 20:34
Sidebar placeholder