Ingredientai
- 300 g vištienos filė
- graikiniai riešutai 100 g
- 2 virti kiaušiniai
- kietasis sūris 100 g
- vynuogių 100 g
- majonezo pagal skonį
- druskos pagal skonį
Gaminimo procesas:
- Vištienos filė aptepkite mėgstamais prieskoniais ir kepkite iki auksinės spalvos laše aliejaus (7-10 min.). Supjaustykite kubeliais.
- Sudėkite filė pirmu sluoksniu į stiklines stiklines, įpilkite majonezo tinklelį.
- Pabarstykite smulkintais graikiniais riešutais, sutarkuokite kiaušinių baltymus ir uždėkite ant viršaus. Užpilkite majonezo tinkleliu.
- Sutarkuokite kietąjį sūrį, uždėkite ant viršaus. Įdėkite majonezo tinklelį.
- Ant sūrio uždėkite tarkuotų kiaušinių trynių. Apšlakstykite majonezu.
- Papuoškite perpus perpjautomis vynuogėmis.
Rašyti komentarą