Mažai kas žino, kad marinuoti agurkai gali padaryti kotletus itin sultingus.
Jie tokie švelnūs, kad įkandus į juos tiesiog jaučiamas sulčių skonis. Kartu agurkų skonis patiekale visiškai nedominuoja.
Ingredientai
Vištienos filė 500 g
svogūnai 100 g
marinuoti agurkai 100 g
3 riekelės baltos duonos
česnako 1 skiltelė
1 kiaušinis
druskos, pipirų, prieskonių pagal skonį
Gaminimo procesas
Įdarykite filė su svogūnais, marinuotais agurkais, česnakais ir duona. Jei turite galingą trintuvą, galite naudoti jį.
Į gautą masę įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir mėgstamų prieskonių. Gerai išmaišykite, kad malta mėsa taptų vientisa, ir suformuokite paplotėlius.
Geriausia juos kepti orkaitėje. Tam kepimo skardą arba kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į jį paplotėlius.
Kepkite apie 30 minučių 180 °C temperatūroje.
Rašyti komentarą