Baltagūžiai kopūstai
Kaip vartoti: galima šviežius arba raugintus, arba net sultis.
Raudonieji burokėliai
Kaip vartoti: virtus, galima gaminti barščius, arba salotas ar sultis.
Česnakas
Kaip vartoti: geriausia šviežią arba smulkintą.
Svogūnas
Kaip vartoti: paprastai šviežią, salotose arba spiritinėje trauktinėje ir kosmetinėms kaukėms ( nuo spuogų ir inkštirų).
Obuoliai
Kaip vartoti: paprastai juos vartoja šviežius ir tik su odele, taip pat galima sultis ir trintą tyrę, kompotą.
Avokadai
Kaip vartoti: paprastai jį valgo šviežią, deda į salotas, arba kaip „sviestą“.
Spanguolės
Kaip vartoti: spanguoles valgo šviežias su cukrumi arba kaip morsą, sultis ar uogienę.
Informacija šiame straipsnyje yra išskirtinai pažintinio pobūdžio ir nepakeičia sertifikuoto šio profilio specialisto konsultacijos.
Pukuotukas.com
Jei patiko straipsnis, nepamirškite pasidalinti su draugais Facebook!
Rašyti komentarą