Vištiena

Šios vištienos dalies geriau išvis nevalgyti: nors ji ir skani, tačiau kenksminga

(12)

Ekspertai sako, kad geriau atsisakyti vištienos odelės, nes joje yra beveik vieni vieni riebalai.

Vienas iš ilgai tarp žmonių gyvavusių mitų yra tas, kad odelė turi daug kolageno skaidulų.

Ypač kai kalbama apie krūtinkaulio, šlaunelių ir blauzdų žieveles.

Tačiau tai visiškai netiesa.

Ši vištienos dalis jūsų organizmo nepasisotins, tačiau gali lengvai pakenkti jūsų figūrai.

Joje taip pat veisiasi bakterijos.

Vištienos uodegos dalis ir vištienos gūžys laikomi nuodingais.

Taip pat, kulinarų teigimu, pavojinga valgyti vištų galvas.

Šiose vištos dalyse kaupiasi daug kenksmingų medžiagų.

Todėl, jei mėgstate vištieną, turėtumėte atidžiau pažvelgti į savo mitybą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder