Kretingos rajono patruliai pavogtus daiktus surado anksčiau, nei jų pasigedo savininkas

Kretingos rajono patruliai pavogtus daiktus surado anksčiau, nei jų pasigedo savininkas

Š. m. gegužės 12 d. Kretingos r. PK Reagavimo skyriaus vyriausieji patruliai Marius Gedvilas ir Irmantas Kripas, patruliuodami Kretingoje, apie vidurnaktį, Tvenkinio gatvėje pastebėjo du vyrus, vienas iš jų stūmė vejapjovę, kitas nešėsi benzininį trimerį. Patruliams tai pasirodė įtartina, todėl vyrus sustabdė.

Šie aiškino, kad įrenginiai esą neveikia, juos rado išmestus prie konteinerio netoli tvenkinio, tačiau parodyti konkrečios vietos nesugebėjo. Principingi pareigūnai 1967 m. ir 1993 m. gimusius įtartinus asmenis pristatė į komisariatą. Čia buvo įsitikinta, kad trimeris ir žoliapjovė puikiausiai veikia, todėl įtarta, kad jie yra vogti. 

Tačiau dėl šių daiktų vagystės į policiją kitą dieną niekas nesikreipė, todėl pareigūnai daiktų nuotraukas patalpino vietos spaudoje. Savininkas atsirado tik po kelių dienų – nuvykęs į vasarnamį pastebėjo, kad nebėra vejapjovės ir trimerio, o žmona paragino kreiptis į policiją, nes buvo pastebėjusi skelbimą laikraštyje.

Vertingus daiktus atgavęs kretingiškis pareigūnams - Kretingos r. PK Reagavimo skyriaus vyriausiems patruliams Mariui Gedvilui ir Irmantui Kripui padėkojo ne tik asmeniškai, bet ir per vietos spaudą.

Ginti.Saugoti.Padėti.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder