Šilutės rajone vairuotojas sunkvežimį paguldė taip, kaip blaivus tikriausiai nesugebėtų

Šilutės rajone vairuotojas sunkvežimį paguldė taip, kaip blaivus tikriausiai nesugebėtų

2,64 promilės alkoholio. Tai, ko gero, geriausias atsakymas į klausimą, kaip įmanoma sukelti tokią avariją, kurios metu žmonės, laimė, nenukentėjo.

Sunku įsivaizduoti, kad tokio palyginti senovinio ZIL kabinoje šios avarijos metu buvęs vyriškis, nenorom tapęs kaskadininku, išvengė kraujosruvų ir nubrozdinimų. Tačiau įvykio vietoje nelaimėlį apžiūrėję medikai konstatavo, kad jis ne tik gyvas, bet ir visiškai sveikas: į gydymo įstaigą, nuodugnesniam tyrimui, nusprendė jo net nevežti.

Tuo metu policijos pareigūnai įvykio vietoje negalėjo nepatikrinti vyriškio (gim. 1985 m.) blaivumo. Alkoholio matuoklis šios savybės vairuotojo organizme neaptiko – prietaiso ekrane įsižiebė grėsmingi apie sunkų girtumą bylojantys skaičiai: 2,64 promilės.

Vadinasi, ir byla bus baudžiamoji (kaip žinoma, tik iki 1,5 promilės įpūčiantys KET pažeidėjai išsisuka gavę administracinės teisės pažeidimo nuobaudą).

Avarija įvyko ketvirtadienį popiet Šilutės rajone, užmiesčio kelio Vainutas–Tauragė pradžioje. Kaip tokiais atvejais sakoma, lygioje vietoje. ZIL sunkvežimio vairuotojas tiesiog nuvažiavo nuo kelio sankasos ir už griovio vertėsi pietoje. Sunkiasvorė transporto priemonė žnektelėjo ratais į dangų, grėsmingai knežindama kabinos skardas. Tačiau vairuotojas iš šių metalo nuolaužų išsiropštė, kaip minėta, apysveikis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder