Bulvaras: Artėja rinkimai, grįžta baubai

Bulvaras: Artėja rinkimai, grįžta baubai

Kur tai matyta, konteineriai baigia visai išstumti Klaipėdos gyventojus į rajoną, o miesto valdžiai dzin. Tokie šūkiai rodo, kad rinkiminė kampanija įsibėgėja. Visos partijos staiga atsisuko veidu į paprastus žmones, drąsiai žvelgia jiems į akis ir nustojo žiūrėti tik į savo partiečius.

Bene populiariausias dalykas - pasakyti ką nors bloga apie uostą. Kas jame iš tikrųjų vyksta, mažai kas žino (tai uždara teritorija), užtat kad ir ką apie jį pasakysi, viskas įtikins. Jau viena organizacija apskundė Generalinei prokuratūrai Vyriausybės patvirtintą Klaipėdos uosto bendrąjį planą, įteisinusį išorinio uosto statybas. Kol Seimas išnagrinės skundą, pasibaigs ne viena kadencija Seime, bet užtat kaip aktualiai šis klausimas skamba dabar.

Kita garbinga partija rengiasi skųsti uosto molų rekonstrukcijos projektą - esą tai veltui metami valstybės pinigai, nes uosto vartai dar visai geri. Kai kurie žinovai šio projekto kainą prilygina išorinio uosto kainai. Jiems atrodo, kad tai vienas ir tas pats projektas.

Taigi, jeigu vienintelio Lietuvos uosto nepribaigs revoliucija Baltarusijoje, tai padarys savi politikai, kurie vienodai gerai išmano ir batsiuvystę, ir hidrologinių įrenginių statybos reikalus.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder