V.Čmilytė-Nielsen laukia marsiečių pasirodymo Seime

V.Čmilytė-Nielsen laukia marsiečių pasirodymo Seime

„Liberalų lyderė Viktorija Čmilytė-Nielsen stebisi „valstiečių“ pastangomis žūtbūt pašalinti Seimo pirmininką Viktorą Pranckietį ir sako, kad tokio atkaklumo užtektų net įrodyti gyvybės egzistavimą Marse.

Dar ji siūlo skelbti priešlaikinius rinkimus. Tačiau, jei šie įvyktų, marsiečiai galbūt turėtų daugiau šansų pasirodyti Seime nei liberalai“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios“ „Elito naujienose“.

Ponia Viktorija tvirtina, kad opozicija visai nesistengia išgelbėti pono Pranckiečio, nors po šią savaitę Seime vykusio cirko susidarė įspūdis, jog būtent tai opozicija ir darė. Laikinai išgelbėti pavyko, bet „valstiečiai“ nepasiduoda, o liberalų lyderę tai stebina.

„Visi kiti darbai nueina į antrą, trečią planą. Su tokiu nepalenkiamu atkaklumu galima įrodyti, kad Marse yra gyvybė“, - sako ponia Viktorija.

Anot jos, priešlaikiniai rinkimai yra vienintelė išeitis. Drąsus pasiūlymas, nes rinkimai gali parodyti, kad gyvybės jau nėra ponios Viktorijos vadovaujamoje partijoje. Neaišku, kas ateitų į naują Seimą.

Kai turime tokias partijas, net marsiečiai rinkėjams gali pasirodyti priimtina alternatyva.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder