Mirė humoristas Vytautas Šerėnas

Mirė humoristas Vytautas Šerėnas

Penktadienio vakarą netikėtai anapilin iškeliavo garsus Lietuvos humoristas, laidos „Dviračio žinios“ vedėjas, Vytautas Šerėnas.

Naujieną portalui DELFI patvirtino ilgametis V. Šerėno bendražygis Haroldas Mackevičius. Kolegos teigimu, eidamas 60-uosius, V. Šerėnas mirė sustojus širdžiai, 18 val.

Kaip rašoma portale LRT.lt, tuo metu vyras laiką leido savo sodyboje, Labanoro girioje. Atvykusiems medikams, jo atgaivinti nepavyko. Užuojautą dėl netekties išreiškė premjeras Saulius Skvernelis.

„Negaliu patikėti žinia apie Vytauto Šerėno mirtį... Lietuva neteko neeilinio talento, gabumų ir proto žmogaus... Užuojauta šeimos nariams ir artimiesiems“. Taip pat užuojautą išreiškė kandidatas į prezidentus, Gitanas Nausėda: „Penktadienio vakarą mus pasiekė ypatingai liūdna žinia.

Užuojauta artimiesiems ir visiems V.Šerėno humoro gerbėjams“. Ingrida Šimonytė savo „Facebook“ paskyroje rašė: „Ilsėkis ramybėje, didelis Žmogau, mokėjęs rimtu veidu prajuokinti kitus.

Užuojauta Šeimai, draugams ir dviratininkų komandai“. Liūdesį dėl netekties išreiškė ir žinomas žurnalistas Edmundas Jakilaitis: „Padorus, ramus, inteligentas. Draugas. Vytas buvo laimingas žmogus, kaip ir mes visi su juo“.

Vytautas Šerėnas (g. 1959 m. spalio 10 d. Ignalinos raj.) – televizijos laidos „Dviračio šou“ vedėjas, ekonomikos mokslų daktaras. 1979 m. dirbo Ignalinos tarpmiestinėje telefonų stotyje. Vėliau tarnavo sovietinės armijos statybos daliniuose suvirintoju Maskvos srityje. 1982 m. įstojo į Vilniaus universitetą ir studijavo Parengiamajame skyriuje, vėliau – Pramonės ekonomikos fakultete, kuriame įgijo darbo ekonomikos specialybę. Būdamas studentas du kartus vadovavo studentų statybų būriams (Jakutijoje 1986 m. ir Vokietijoje 1989 m.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder