Orai: šią savaitę šils iki 26 laipsnių

Orai: šią savaitę šils iki 26 laipsnių

Pirmadienį numatomi truputį šiltesni orai. Nakties metu temperatūra šalyje svyruos tarp 6–13 laipsnių, vos šilčiau bus prie jūros.

Dieną vyraus nepastovus debesuotumas, o negausus lietus praslinks tik pro šiaurės vakarinius, šiaurinius šalies rajonus. Išsilaikys neramus pietvakarių krypties vėjas.

Vilniuje ir Šiauliuose bus apie 19 laipsnių šilumos. Kaune oras šils iki 21, Panevėžyje iki 20 laipsnių. Prie jūros vyraus 18–19 laipsnių šiluma.

Antradienį tiek naktis, tiek diena bus dar keletu laipsnių šiltesnė. Dangumi plauks tai didesni, tai mažesni debesys. Visgi, diena bus ganėtinai graži, gausių kritulių nenumatoma. Pūs gūsingas pietvakarių krypties vėjas.

Vietomis pietiniuose ir pietvakariniuose šalies rajonuose temperatūra šoktels iki 23–24 laipsnių. Tuo tarpu Vilniuje ir Šiauliuose oras šils iki 21, Kaune ir Panevėžyje iki 22 laipsnių. Pajūryje temperatūra svyruos apie 20 laipsnių.

Nuo trečiadienio vėl prisiminsime vasarą – temperatūra kils dar aukčiau, kai kur dienomis bus apie 25–27 laipsnius šilumos, džiugins saulėti ir sausi orai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder