Ledas sueižėjo ir rezultatas istorine prasme jau aiškus

Ledas sueižėjo ir rezultatas istorine prasme jau aiškus

1. Čia ne šiaip per kelias minutes prieš 4 piliečius su vėliava atlėkė 3 policijos ekipažai ir ketvirtas – viešosios tvarkos, t.y. de facto riaušių policijos auto.

Vieta buvo stebima ir sekama. Tikslas – pagauti tuos, kurie klijuoja lipdukus. Todėl bet kokia kaina reikėjo nuvežti ir iškratyti, nes buvo tikimasi rasti lipduką ir kelti bylas. Šalia buvę 3 vyrai policininkų nedomino, nors filmavo, o tik moteris, turėjusi rankinuką, kur galėjo būti „aukso puodas“.

Todėl kas ką bebūtų kalbėjęs ar daręs, vis tiek būtų Astra nuvežta ir iškratyta.

2. Advokato Sauliaus Dambrausko komentaras – visi, einantys į tokias vietas tokiu laiku su valdžiai nepatinkančiu tikslu, VISADA TURĖKITE DOKUMENTĄ. Nes yra VIENINTELIS PAGRINDAS žmogų laikinai sulaikyti – TAPATYBĖS NUSTATYMUI.

Parodžius dokumentą ir nedarant nieko blogo, nebelieka JOKIO TEISINIO PAGRINDO sulaikymui ir VISI tolesni pareigūnų veiksmai YRA NETEISĖTI.

3. Sistema jau kelintą kartą daro tokius pačiai sau absoliučiai žalingus veiksmus, nes nebevaldo situacijos ir prarado bet kokius visuomenės pasitikėjimo pagrindus, jie nebeturi jokių logiškų ir teisingų argumentų, išskyrus jėgą.

Iš šio kiauro maišo per visas siūles sunkiasi mėšlas. Tai pabaigos pradžia, kiek ji truks – priklausys nuo daugelio veiksnių, nuo išorinių – taip pat.

Tačiau ledas sueižėjo ir rezultatas istorine prasme jau aiškus.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder