Niekas už mus nekovos, niekas už mus nesistengs

Niekas už mus nekovos, niekas už mus nesistengs

Jeigu nesuprantame, kad niekas čia už mus nekovos, niekas už mus nesistengs ir visi nori gyventi patogiai, ne tik jūs ar aš.

O laikai verčiasi akyse, lyg smėlio laikrodis. Norite ramybės? Norėkite iš naujo, nes va šie žmonės sąraše pasistengs, kad jos neturėtumėte.

Taip kad išvažiuoti vienąkart su automobiliais ir vėliavomis neužteks. Jeigu tokie valdys Lietuvą, mūsų šalyje bus baisu verslui, šviesiam protui ir laisvai valiai. Turėsime chirurgų ir pilotų kvotas pagal lytį, o politikai už tas nesąmones gaus algas iš mūsų visų mokesčių. Ar suvokiate, kad žemiau yra sąrašas žmonių, kurie nesugeba nieko mums duoti ir todėl nori gyventi iš isterijos, skaldymo, draskymo ir ėmimo?

Norite gyventi blogame sapne? Gyvensite - tik palikite šiandien spręsti kitiems Lietuvos reikalus - užsiimkite buitimi, visokiais reikalyčiais. Ir Lietuva tikrai vienu aspektu taps pirmaujanti Europoje - represijomis.

Ir ne aš, ne "jis ar ji" turi šiandien imti savo likimą į rankas. O tu. Kiekvienas skaitantis. Tas žaidimas bus ilgas ir jo taisyklė tokia - "nepavark ir saugok kraštinį" - negalime leisti, kad šis reikalas įsibėgėtų - pirma paliečia vieną, paskui sekantį, paskui ateis eilė kiekvienam.

Cenzūra ir prievarta šiandien prisidengusi "neapykantos kalba".

Nelaisvė - laisve.

Aistra - meile.

Mirtis prisidengs gyvenimu.

Vaikučiai, jie nesitrauks. Jei ne per vienas duris, tai per langus. Jei ne per langus, tai persirengę drugeliais įplasnos pro atviras orlaides.

Lietuva gali tapti viena stipriausių šalių Europoje. Jos pačios (Europos) labui - kaip ispanai sako - jeigu jūs atsilaikysite prieš politkorektiškumą, tapsite pačia geidžiamiausia valstybe - smunkanti Europos moralė, cenzūra, pabėgėliai, vaikų seksualizavimas, specialistų kvotos pagal lytis, prievarta ir spaudimas įgriso - Lietuva būtų patraukli ne vienam europiečiui.

Šią žinutę (juodą) gavau jau prieš metus. Nieko naujo. Pažįstu daug “neteisingų” puikių specialistų, kūrėjų, etc. kurie yra trinami iš viešumos.

Čia kažkiek pasako apie mūsų laisvą spaudą ir medijas. O portretų galerija - šiandienos aktualija. Žmonės, norintys įvesti baudas ir viešuosius darbus už “neapykantos kalbą”. 

 

Šis tekstas yra autoriaus nuomonė ir nebūtinai sutampa su redakcijos pozicija.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder