Politikai mus blaško raudonomis absurdo skraistėmis

Politikai mus blaško raudonomis absurdo skraistėmis

Kad tik suklysčiau, nors versle retai man taip nutinka. Taigi. “Gyvenam, lyg jaučiai koridoje, kur politikai mus blaško raudonomis absurdo skraistėmis. Sveikas protas sufleruoja, jog nesugalvotų skirstyti žmonių pagal... seksualinius pomėgius, supriešinti lytis, ardyti šeimas, vaikams liepti auklėti tėvus, riboti kalbą ir etc.

Vadinti visa tai laisve ir spoksoti, akis išpūtus, kai niekas nesupranta. Spektaklis skirtas nuvarginti, nuvaryti ir nukreipti dėmesį - kaip koridoje. Kaip lenkas D.Tarczyński ES parlamente pasakė: “apie tai net neverta kalbėti, o Lenkija 7 kartus tam nepasidavė”.

“Šiandien tik dėl vieno dalyko reikia kovoti - dėl demokratijos”, - sako filosofas A. Jokūbaitis. Visa kita - juodų dūmų uždanga - praradę ją, mes prarasim... namus. Todėl IŠ PRINCIPO negalim nusileisti nė per pėdą ten, kur šiandien ribojama laisvė. Nesvarbu, kokią sritį tai liestų.

Ir priežastis yra paprasta - kaip visada vykstant lūžiams, vyksta turto dalybos. Įjungtas eurų spausdinimo printeris ūžia dieną ir naktį - tuščio euro spausdinimas yra vienintelė ūkio šaka, kuria šiandien pirmauja ES.

Prisidengus Covidu, ispanai gauna 140 mlrd. Eur iš kurių tik 12 teks... sveikatai. Likę bus “išberti iš malūnsparnių” stambiam verslui ir visokiems valdžiai reikalingiems žmonėms. Pvz. spaudai, tv, etc. Tai bus kyšiai, bet realiai vadinsis “klimato kaita, covido sklaida ir lygiomis teisėmis”.

Visas kitas verslas bus sprogdinamas aplinkybių. Žmonės pajus, kad dirbti... neapsimoka. ES seniai dirba tik durniai. Sekantis žingsnis - infliacija. Ir kylanti įtampa, žinoma.

O dar sekantis - vaikučiai - pareiškimas, jog “covidas suvarė ekonomikas, valstybės įsiskolino ir mes turime atiduoti skolas - esame priversti kelti mokesčius”. Kelti tiek, kiek jūs nė nesapnavote.

Kiek jums nė pasakos apie nemirtingus Koščėjus nesekė. Kiek mūsų proseneliai feodalams nemokėjo. Ir grąžinti skolas tų, kurie šiandien laistomi tuščia euroateitim.

Tiesa, tai palies ne visus - tik šalis, kurios nesugebės išsaugoti demokratijos. Kurių žodžio laisvė, gebėjimas valdyti savo politikus, pareikalauti ir etc. bus paslėpti po raudonu “lyčių, moterų, covidų, lygybių” šydu.

Ir kirsti per piniginę pradėta nuo privačios nuosavybės - išlupti nekilnojamą turtą, namus, etc. - užduotis nr.1.

Didžiosios turto dalybos ir perskirstymas jau prasidėjo. Laikykite pulsą ant labiausiai covido pažeidžiamo organo - piniginės.

Visi žinom, kaip tas planas vadinasi. Visi žinom apie maldeikienių ekonomikas, visi žinom, kas valdo ES. Ir visi žinom, į kokį rytojų mus veda. Tie, kurie norės ginčytis - susiturėkite. Išsaugokite šį mano postą ir pasikalbėsim po kokių gerų metų.

Kas supranta ispanų kalbą, radau puikų mėgstamo ekonomisto Lorenzo Ramirez podcastą ta pačia tema:

https://go.ivoox.com/rf/66896718

Cha, šiandienos laisvė rytoj bus matuojama tavo namų kvadratiniais metrais.

 

Nuotraukoje paveikslas iš Thyseno muziejaus: 1624 m. G. van Honthorst nutapė girtą “Linksmą smuikininką”.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder