Tai tradicinių vertybių ir visuomenės laisvių naikinimo finišo tiesioji

Tai tradicinių vertybių ir visuomenės laisvių naikinimo finišo tiesioji

Argi nepajutot, kaip po Seimo rinkimų prasidėjo esminis Lietuvos politinės raidos lūžis? Žaidimų, padejavimų bei papliurpimų feisbukuose ir komentaruose metas baigėsi. Naujasis totalitarizmas, tęsiantis žygį per pasaulį, atėjo ir pas mus. Visiškai konkrečiai, čia ir dabar.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, vadovaujama buvusios "konservatorių", dabar - globalistų partijos narės M.Navickienės, rengiasi Seimo pavasario sesijoje ratifikuoti Stambulo konvenciją. Nacionalinis susivienijimas kreipėsi į visuomenę dėl grėsmių, kurias kelia šios konvencijos ratifikavimas Lietuvai.

Visų pirma supraskim, kodėl taip stengiamasi ratifikuoti Stambulo konvenciją. Kodėl nepakanka Lietuvos įstatymuose esančių nuostatų prieš smurtą?

Atsakymas paprastas - tai ne konvencija, o Trojos arklys. Po smurto prieš moteris priedanga Konvencijoje numatyta įgyvendinti genderistinės pseudorevoliucijos nuostatas - dešimtis naujų "lyčių" ir "šeimas" tarp tas tapatybes įsivaizdavusių asmenų kaip įstatymu aprobuotą ir jo ginamą "naująją realybę".

Nepaisant ilgametės propagandinės kampanijos, šiai "naujajai realybei" dauguma Lietuvos visuomenės, kurios balsų valdžios absoliučiai kontroliuojamos žiniasklaidos ir balsavimo imitacijų aplinkoje vis tiek reikia, dauguma nepritaria ir niekada nepritars.

O dabar, po JAV rinkimų ir pasinaudojant pačių sukelta pandemine isterija globalistams tapus pasaulio šeimininkais, atsirado galimybė tą reikaliuką pabaigti ir Lietuvoje.

Kaip apgauti žmones ir "demokratiškai" įgyvendinti tai, kam dauguma žmonių kategoriškai prieštarauja? Atskirais įstatymais priiminėti visų marazmų apie vaikų darželiuose "pasirenkamą lytinę tapatybę" ir kitų nesąmonių nedrįstama, todėl vėl iš stalčiaus traukiama barzdota, dar 2011 metais priimta Stambulo konvencija.

Valdžia jums nesako kas bus po to, tarsi tiesiog pritarsim, kad nevalia smurtauti prieš moteris (kas gi prieštarautų?) ir viskas. Ne, ponai, ne viskas. Tarptautinė konvencija Seime ratifikuojama įstatymu ir tampa privaloma.

Esant prieštaravimui tarp Lietuvos įstatymų ir ratifikuotos Konvencijos, viršenybę turi prisiimti tarptautiniai įsipareigojimai. Ir Lietuva privalės keisti savo įstatymus taip, kad jie neprieštarautų globalistų "naujajai realybei", ką ir reikėjo įrodyti.

Bingo! Taip apgaule prisiimsime įsipareigojimus, kurių nebegalėsime atsisakyti ir patiksime šeimininkams. Ir tada jau pagal pilną programą privalėsime įgyvendinti "naująją tvarką", bus įteisintos visos 72 "lytys" ir taikoma įstatymo prievarta visiems kitaip manantiems. Tuo bus pasinaudota ne tik genderizmo ideologiją paversti valstybine, tai siekis galutinai palaužti visuomenę ir įvesti absoliučią jos kontrolę.

Ir tai dabar bus daroma visai rimtai, metant visas valdžios resursų ir parsidavusios, propagandinės purvasklaidos pajėgas.

Atvirai prieštaraujant Lietuvos Respublikos Konstitucijai, bus įtvirtinta socialinės lyties doktrina, prieštaraujanti sveikam protui ir nesuderinama su prigimtiniais vyro ir moters socialiniais vaidmenimis.

Didžiausias valstybės dėmesys bus skiriamas ne prigimtinei (tradicinei) šeimai, o seksualinių mažumų gyvenimo kokybei gerinti, mažinant materialinę valstybės paramą vienoms ir didinant kitoms.

Konvencija radikaliai pakeis žmonių teises, eliminuodama įsitikinimų ir saviraiškos laisvę, bus skatinami piliečių įskundimai, nes kiekvienas asmuo privalės pranešti apie bet kokias „emocinio ar psichologinio smurto" apraiškas.

Bus taikomas baudžiamasis persekiojimas nesiremiant vien gautu skundu. Valstybės institucijos privalės tęsti persekiojimą, tarp jų ir baudžiamąjį, net tuo atveju, jei skundėjas ("auka") atsiimtų savo skundą.

„Neapykantos kalba", kurią ratifikavus Stambulo konvenciją bus siekiama įtvirtinti įstatymu, draus piliečiams garsiai reikšti abejones ne vien kito asmens lyties tapatybe, bet ir siaurų asmenų grupių pažiūrų teisingumu, nes viešas priešinimasis įvairioms mažumų "išlaisvinimo" ideologinėms nuostatoms („išlaisvintojams") bus suprantamas ir vertinamas kaip nusikaltimas ir bus taikoma baudžiamoji atsakomybė.

Lietuvos teismai bus saistomi su kitų valstybių teismų praktika, todėl priimdami nuosprendžius jie privalės atsižvelgti į kitose šalyse priimtus ir įsiteisėjusius nuosprendžius.

Lietuvos konstitucinis teismas jau "išaiškino", kad šeima yra "neutrali lyčiai", todėl net nereikės keisti Konstitucijos ir registruoti vienalytes "šeimas", nes lytį bus galima "pasirinkti". Abejoti tokiu pasirinkimu bus draudžiama, nes tai "emocinis ir psichinis smurtas dėl tapatybės", apie kurį privaloma pranešti, o teismai turės taikyti baudžiamąsias sankcijas.

Tai tradicinių vertybių ir visuomenės laisvių naikinimo finišo tiesioji. Bus dar labiau, jau nebe per lojalius redakcijų asmenis, o tiesiogiai įstatymu cenzūruojama žiniasklaida, viešas piliečių elgesys ir maldos namų veikla, suvaržyta tėvų teisė auklėti vaikus pagal savo religinius įsitikinimus.

Visuomenės balsas bus galutinai užčiauptas. Dar galima rinktis, kaip elgsimės. Po to pasirinkimų nebebus.

Respublika.lt

„Vakarų ekspreso“ redakcijos nuomonė nebūtinai sutampa su Nuomonių rubrikos tekstų autorių nuomone.  Už publikuojamų komentarų, nuomonių turinį atsako autoriai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder