Klaipėdos slaugos ligoninei - dovanos iš Vokietijos

Klaipėdos slaugos ligoninei - dovanos iš Vokietijos

Prieš Kalėdas vyksta daug įvairių akcijų, kviečiančių padėti vargstantiems, pamatyti greta esančius ir kenčiančius žmones, dalintis gerumu. Daug geradarių sulaukia ir Klaipėdos medicininės slaugos ligoninė, kurioje gydomi ir pasiaukojamai slaugomi patys sunkiausi ligoniai, iškankinti ligų ir senatvės.

Šiomis dienomis ligoninė sulaukė labdaros siuntos iš ilgamečių bičiulių - Vokietijos Bavarijos Raudonojo Kryžiaus ir "Kinderhilfe Litauen" organizacijų. Šiemet į Lietuvą labdaros sunkvežimį atlydėjo "Kinderhilfe Litauen" įkūrėjo ir vadovo Manfredo Švako (Manfred Schwaak), tragiškai žuvusio šių metų pavasarį, dukra Eva Klinberger-Švak, perėmusi draugijos vairą į savo rankas. Labdarą atvežę gerai nusiteikę vyrai iš raudonu kryžiumi pažymėtos net 16 metrų ilgio mašinos vieną po kitos kėlė sunkias dėžes su labdara. Labdaros siuntai į Lietuvą įvarius daiktus aukoja ne tik įmonės ir organizacijos, bet ir Bavarijos mokyklos bei vaikų darželiai. Kasmet ligoninė gauna įvairios slaugos įrangos, kurią aukoja Paul Hartmann kompanija, gaminanti medicininę įrangą ir higienos priemones.

"Teikti humanitarinę pagalbą vaikams, seneliams ir ligoniams yra mūsų gyvenimo misija", - sakė labdarą į Klaipėdos ligonines atvežę vyrai.

"Mūsų geradariai atgabeno įvairių reikalingų slaugos priemonių: sauskelnių, įklotų, čiužinių, ortopedinių ir kitų priemonių. Esame labai dėkingi mūsų bičiuliams iš Vokietijos už nuoširdžią paramą ir ilgametę draugystę", - sakė Klaipėdos medicininės slaugos ligoninės vyriausioji gydytoja dr. Danguolė Drungilienė.

Dalis vokiečių atvežtos paramos atiteko Klaipėdos vaikų ir Jūrininkų ligoninėms.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder