Viso gero, cholesteroli, lipidai ir trigliceridai!

Viso gero, cholesteroli, lipidai ir trigliceridai!

Tai reali istorija apie vieno iš mūsų skaitytojų gyvenimą:

„Tai nutiko prieš keletą mėnesių, kai mano draugas man parodė vieno savo paciento kraujo analizą, ir tai man padarė didžiulį įspūdį. Kai aš pamačiau visus kraujo parametrus: cholesterolį, šlapalą, gliukozę, trigliceridus ir lipidus – aš buvau šokiruotas. Visos reikšmės žymiai viršijo normos ribas. Ir kai man buvo pasakytas paciento vardas – aš buvau šokiruotas antrą kartą. Šis pacientas buvo mano draugas. Aš paklausiau savo draugo gydytojo: „ar tu čia rimtai? Bet kaip gi? Ir ką tu padarei?“

Jis tiesiog nusišypsojo ir parodė man dar vieną analizą: „ Tu tik pažvelk čia, sulygink parametrus ir patikrink datas ant abiejų lapų“. Kraujo tyrimo antrame lape parametrai buvo aiškiai normos ribose, kraujas buvo puikus, be jokių priekaištų. Aš buvau dar labiau šokiruotas, kai pažiūrėjau į datas. Skirtumas tarp datų buvo vienas mėnuo. Ir aš paklausiau jo dar kartą: „ Kaip tu tai padarei? Tai pritrenkiantys rezultatai!“

Gydytojas panaudojo tam tikrą gydymo būdą. Šį būdą naudojo jau keletą kartų ir gavo stulbinančius rezultatus. Po to aš taip pat naudoju šį būdą bent jau kartą per metus. Ir aš reguliariai tikrinuosi kraują, ir jei yra kokių nors nukrypimų, nedelsiant kartoju stebuklingą gydymo būdą. Labai rekomenduoju pabandyti ir jums.

Štai mano maža paslaptis: 4 savaites, kiekvieną dieną, jūs turite valgyti nevirtą moliūgą. Į 100-120 g nevirto moliūgo įpilti truputį vandens ir susmulkiti blenderiu, kol gausit vienalytę masę.

Šį gėrimą reikia geti ryte, 15-20 minučių prieš pusryčius, kasdien. Tai darykite visą mėnesį.

Įtikinamiausia šiame gydyme yra tai, kad jūs patys galite kontroliuoti rezultatą, atlikdami kraujo analizą prieš ir po gydymo. Mano gydytojas pasakė, kad nėra jokių šalutinių poveikių, nes tai natūralus būdas. Tik reikia nenaudoti cukraus.

Esmė tame, kad moliūgo junginiai sugeba pašalinti cholesterolį iš arterijų per šlapimą.

Po šio gydymo jausitės stiprūs ir energingi.

Pukuotukas

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder