Aleksandro Pogrebnojaus žmona Monika: "Kreiptis į pareigūnus pribrendo laikas..."

Aleksandro Pogrebnojaus žmona Monika: "Kreiptis į pareigūnus pribrendo laikas..."

„Tai būtų buvę ankščiau ar vėliau, manau. Tie nesutarimai jau buvo ir ankščiau – tai mažesni, tai didesni, bet tylėjom – praeina ir vėl. O dabar tiesiog trūko kantrybė“, - pirmadienio laidoje „Nuo... Iki“ 20.25 val. vieninteliame savo interviu prisipažins dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus žmona Monika.

Prieš savaitę 46-erių dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus šeimoje įvyko buitinis konfliktas. Jo metu pora ne juokais susikibo. Gindamasi dizainerio sutuoktinė, 20 metų jaunesnė Monika apdraskė jam kaktą. Aleksandras kaip vėliau prisipažino - skėlė žmonai antausį. Poros konfliktą matė ir jųdviejų pusantrų metų sūnus Mykolas. O įsiaudrinusius sutuoktinius ramino ne tik Monikos brolis, bet ir netrukus moters iškviesti pareigūnai. Nuvežę apdraskytą dizainerį į ligoninę medikų apžiūrai, vėliau pareigūnai jį nakčiai uždarė į areštinę, o ryte apklausė surengę poros akistatą. Tuo tarpu Aleksandro žmona Monika po bemiegės nakties liejo ašaras.

Monika sunkiai rinks žodžius ir tikins, kad vieninteliam interviu ryžosi po to, kai Aleksandras savo versiją išklojo žurnalistams. Ji neslėps, kad geria raminamuosius, ir net yra pagalvojusi apie skyrybas. „Nesu iš tų moterų, kurios tyliai kenčia ir pasiduoda smurtui. Mane išvedė iš kantrybės tai, kad jis drįso kelti man antausį. Ir nesvarbu, kad tai buvo ne kumštis, o delnas. Bet aišku, negaliu kaltini vien jo. Aš kaip moteris taip pat labai emocionali“, - pasakos Monika Račiūnaitė - Pogrebnojė.

Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“, žiūrovai pamatys išskirtinius abiejų sutuoktinių interviu. Ar dizaineriui nesiseka su moterimis? Ar Aleksandras kenčia dėl priklausomybės nuo alkoholio? Kodėl jo sutuoktinė iškvietė policiją? Ir ar tai pirmas kartas, kai žinomas vyras pakelia ranką prieš mylimąją? Pirmą kartą atvirą interviu apie gyvenimą su garsiu dizaineriu sutikusi duoti jo žmona Monika pateiks savą įvykių versiją. Kodėl jauna moteris naktį į pagalbą kvietė pareigūnus? Ar iš tiesų aikštingu charakteriu garsėjantis madų kūrėjas priklausomas nuo alkoholio? Ir ką sūnų auginanti Monika ketina daryti toliau – skirtis ar taikytis? Jau pirmadienį 20.25 val. per LNK.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder