Sumaišę grietinę su kefyru, po dviejų dienų gausite dievišką užkandį

(25)

Išsaugokite receptą ! Naminis grietininis sūris – kas gali būti skaniau už su meile paruoštą naminį maistą! Sūrį galima patiekti kaip užkandį , dėti į salotas arba tepti ryte ant skrebučio.

Ingredientai:

Grietinė 500 ml.

Kefyras 500 ml.

Krapai 1 pundelis

Druska 1 arbatinis šaukštelis

Paruošimas:

Perlenkite marlę 6 kartus.

Uždenkite marle kiaurasamtį.

Sumaišykite kefyrą, grietinę, įdėkite druskos ir pilkite masę į paruoštą indą.

Uždenkite ir paslėkite, dėkite į šaldytuvą 2 paroms.

Krapus smulkiai supjaustykite.

Suformuokite iš sūrio batoną ir apvoliokite smulkiai pjaustytuose krapuose.

Norėdami sūriui suteikti aštrumo galite pridėti porą išspaustų česnako skiltelių.

Pukuotukas

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder