Pakrikštyta verslininkų Stonių dukra: krikšto tėvai – Viktorija ir Laurynas Suodaičiai

(1)

Lietingą penktadienį verslininkai Rimandas Stonys (68) ir Rasa Stonienė (44) Kaišiadorių Kristaus Atsimainymo katedroje pakrikštijo dukrą. Į žavią ceremoniją atvyko artimiausi šeimos bičiuliai, negailėję mergaitei gražiausių palinkėjimų. Tarp svečių buvo ir neseniai vestuviniais žiedais apsikeitę Viktorija Siegel-Suodaitė su vyru Laurynu Suodaičiu, kurie prisiėmė svarbią atsakomybę – tapo Felicijos krikšto tėvais.

Nors diena lietinga, tačiau panašu, kad Rasa ir Rimandas Stoniai nustumia slogias nuotaikas ir visiškai pasineria į svarbios šventės akimirkas.

Pakilia nuotaika moteris šnekėjosi ir su 15min. Nors intymiausias šventės akimirkas ji nusprendė palikti tik patiems artimiausiems, tačiau mielai sutiko atskleisti mažas, bet itin svarbias ceremonijos detales.

Pasirodo, praeitų metų pabaigoje gimusią Feliciją pakrikštyti jie nusprendė jiems artimoje vietoje – Kaišiadorių Kristaus Atsimainymo katedroje. Būtent netoliese jie gyvena ir patys, tad per toli nuo namų nenutolo.

Ceremonija katedroje vyko dalyvaujant artimiausiam bičiulių būriui. Be to, Felicijos krikštynų nepraleido ir geri verslininkų draugai Viktorija ir Laurynas Suodaičiai. Jiems čia atiteko labai svarbus vaidmuo.

„Nežinau, kiek ten tų tradicijų, bet kiek katalikiškai turime daryti, tai taip ir buvo. O krikšto tėveliais tapo Viktorija su Laurynu“, – atskleidė R.Stonienė.

Visgi antras vardas Felicijai nebuvo suteiktas. Itin retas vardas, kuris reiškia sėkmę ir laimę, anot Rasos, ir taip yra šventas.

„Pasitarėme su vyskupu, klebonu, ir nusprendėme, kad daugiau antro vardo nereikia“, – savo sprendimą paaiškino verslininkė.

Kalbėdama apie likusią šventės dalį, Rasa stengėsi išlikti kiek paslaptingesnė. Atskleidė tik tai, kad planus truputį pakoregavo koronavirusas.

„Kviesta nemažai svečių, bet pasirodys tik tiek, kurie galės. Tai kiek bus, tiek ir švęsime“, – pakiliomis nuotaikomis dar prieš šventę sakė R.Stonienė.

Į šventės sūkurį įsisukusi Rasa neslėpė, kad planavimas užtruko, o apie likusias detales pakalbės ateityje: „Tai tokia labai asmeninė šventė. Norime, kad tai būtų privatu.“

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder