Jurga Lago: "Ko bijo lietuviai, kad net artimųjų mirtys jų nepažadina"

(2)

Žinote, ką? Prieš pat Velykas. Vengiu kalbėti apie skiepų karus ir dalykus, kurių nesuprantu - pvz. nesutikau už atlygį reklamuoti 5G, kai Telia kreipėsi. Nes 5G nėra mano specialybė. Ir ne mano planuose tapti telekomunikacijų inžiniere. Ir nesu apmokama agnė. Ir raudoti į kamerą nėra mano pajamų šaltinis.  

Beeet. Kai man parašo puikiai Lietuvoje žinomas žmogus, dirbantis kultūros pasaulyje ir paprašo išspausdinti jo tekstą, nes... jeigu parašys savo FB, ar spaudoje, ar viešumoje - praras darbą?

Tada pagalvoju, kad būtina tą tekstą paviešinti. Tiesiog, kad kažkas kalbėtų už tuos, kurie negali. Nes nieko nėra baisesnio, nei gyventi tylinčioje Lietuvoje. . .

Taigi: “Faktas – Astra Zeneca skiepai pridarė daug sumaišties ES valstybėse. Šio gamintojo vakcina „gelbėti“ žmonės patyrė įvairių šalutinių poveikių, tad po keliolikos mirčių skiepijimo kampanijos buvo atšauktos, paskui vėl pratęstos.

Šiomis dienomis Vokietijoje ir vėl sustabdytas vakcinavimas, nes 31-am jaunesniam nei 55 metai žmogui susidarė kraujo krešuliai ir 9 iš jų mirė.

Todėl dabar vokiečiai primygtinai reikalauja neskiepyti žmonių, jaunesnių nei 55 metai. Faktas – Lietuvoje Sveikatos ministras į prioritetinę skiepijamųjų grupę įrašė abiturientus, kuriems uolieji mokyklų direktoriai, kaip kadais komjaunuoliai, vykdydami partinę užduotį, primygtinai siūlo skiepytis, gąsdindami neprileidimu prie egzaminų.

Daugybė tėvų ir mokinių išsigando, tad ėmė „norėti“ skiepytis. Kadangi atliekamos Astra Zenecos labai daug – ja pirmiausia. Faktas – užsikrėtus covid jaunimas išgyvena 99,99 proc., išskyrus galbūt labai sudėtingas lėtines ligas turinčius.

"Taigi, jei jaunuoliai užsikrėstų šiuo virusu, jie gana lengvai persirgtų ir įgytų mažiausiai pusei metų imunitetą".

O dabar klausimas. Jei nuo skiepo numirs nors vienas jaunas žmogus, taip ir nespėjęs išlaikyti tų abitūros egzaminų, dėl kurių ir buvo spaudžiamas skiepytis, kas nutiks tada?

a) Tėvams bus pasiūlytas milijonas, kad to neviešintų?

b) tėvai paviešins, bet valstybė už 10 milijonų laimės teismą įrodydama, kad skiepai ir mirtis nesusiję?

c) Sveikatos ir Švietimo ministrai atsistatydins?

d) Nusišaus?

e) Įjungs durnių ir suvers kaltę vienas kitam? Vyriausybė paskelbs, kad skiepo nauda vis tiek didesnė nei žala, ir toliau ragins nekreipti į nieką dėmesio, nes žūtbūt privaloma paskiepyti kuo daugiau populiacijos?

"Man asmeniškai vieno vaiko gyvybė ir sveikata yra svarbesnės už visos vyriausybės gyvybes".

Žinau ne vieną atvejį, kai po skiepų mirė žmonės, tačiau tai neviešinama.

Tad paskutinis klausimas tik toks – ko bijo lietuviai, kad net artimųjų mirtys jų nepažadina ir nepaskatina kalbėti apie visiškai degradavusią valstybės etiką, moralę, elementarų padorumą, kai kasdien vis aktyviau vietoj žmogaus įteisinamas statistinis vienetas.

Pirmyn į šviesų leninizmo rytojų?” Jūs tikrai norėsite gyventi tokiame rytojuje?

Done. “Vocchi” rankinės reklama. Ir paskutinė XXIa. žmogaus nukvakimo stadija. Pasisakyti norinčius, bet neįkertančius apie ką postas - pratrinsiu. Ir - ne - covido reklamos FB neprašiau po šia nuotrauka. 

Šis tekstas yra autoriaus nuomonė ir nebūtinai atspindi redakcijos poziciją.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder