R. Juknevičienė ir A. Kubilius išrinks valdžią Sakartvelui 

(1)

Budrios europarlamentarų Rasos Juknevičienės ir Andriaus Kubiliaus akys nuo Rusijos ir Baltarusijos nukrypo į Sakartvelą. Mat ten demokratijai irgi skambina pavojaus varpai išrenkami ne tie.

Pasaulis būtų daug teisingesnis, jei visu pasaulio valstybių valdžią rinktų Rasos ir Andriaus tandemas.“, - ironizuoja dienraštis „Vakaro žinios" „Elito naujienose".

Neišskiriamas Lietuvos europarlamentarų duetas viską daro kartu. Jie turbūt net valgo kartu, todėl nenuostabu, kad kartu paskelbė ir viešą pareiškimą dėl Sakartvelo savivaldos rinkimų.

Pareiškimą būtų galima pavadinti „Kur eini, Sakartvele?", o atsakymas į šį klausimą būtų aiškus: peklon. Juknevičienė su Kubiliumi nedvejodami nustatė, kad rinkimai buvo neskaidrūs.

Tuo neapsiriboję ir įsijautę į teisėjų vaidmenį, jie nustatė dar vieną dalyką: buvęs Sakartvelo prezidentas Michailas Saakašvilis sulaikytas neteisėtai. Juk iš Briuselio viskas geriau matosi.

Kurpdami pareiškimą, Juknevičienė su Kubiliumi turbūt nesugaišo daug laiko, nes jau yra išmiklinę rankas, rašydami faktiškai tą patį apie kitas valstybes.

Kur nepasisuksi, visur išrenkami ne tie. Sakartvelo piliečiams reikėtų susitaikyti - kol jie prieš balsuodami neatsiklaus Juknevičienės ir Kubiliaus, tol gerai nebus.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder