Modesta Vžesniauskaitė savo mylimajam milijardieriui surengė 69-ojo gimtadienio siurprizą: svečiai persirengė seselėmis ir gydytojais

(1)

Lietuvos dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė (37 m.) savo sužadėtiniui britų milijardieriui Johnui Caudwellui surengė įsimintiną siurprizą. Spalio 7-ąją vyrui suėjo 69-eri, o praėjusį savaitgalį buvo surengtas trankus vakarėlis.

Dar prieš gimtadienį M.Vžesniauskaitė naujienų portalui lrytas.lt sakė, kad viską pati organizavo, tad negalėjo išduoti paslapties.

Gimtadienyje visi svečiai laikėsi numatytos temos – persirengė daktarais ir seselėmis. Praėjus porai dienų po šventės, J.Caudwellas žmonos siurprizu pasidžiaugė socialiniame tinkle, pasidalindamas keliomis nuotraukomis.

„Laimingo (sveiko) gimtadienio!

Modesta Vžesniauskaitė visada stengiasi, kad mano gimtadieniai būtų ypatingi. Šiais metais, be nedidelio mūsų susibūrimo tą dieną, ji mums suplanavo savaitgalį mūsų namuose Stafordšyre su šeima ir draugais, kurių dauguma atskrido tiesiai iš Monako.

Penktadienio vakarą nuėjome į vietinį barą – mūsų draugai aplankė tikrą anglišką aludę. Vėliau paruošiau vakarienę.

Šeštadienio popietę mūsų svečiai turėjo greitą ekskursiją po mūsų apylinkes. Tarp mūsų svečių buvo daug dosnių „Caudwell Children“ labdaros fondo rėmėjų. 

Mūsų vizitas sutapo su vienų iš labdaros fondo „Short Break“ reguliarių veiklų vaikams su negalia ir labdaros fondo ambasadoriaus, 14 kartų paraolimpinių žaidynių čempiono Sir Lee Pearson kalba. Buvo nuostabu, kad mūsų draugai turėjo galimybę ne tik pamatyti puikias centro patalpas, bet ir kam skiriami pinigai.

Šeštadienio vakarą įvyko pagrindinė šventė.

Žinoma, kai mūsų namuose pasiliko tiek daug draugų, aš jau nutuokiau, kad vyks vakarėlis. Aš nežinojau, kokia buvo numatyta Modestos staigmena – visi persirengė gydytojais ir seselėmis. 

Visa idėja buvo suplanuota, akimirką, įėjęs nustebau, kaip visi persirengę. Tai man priminė kelias dienas praleistas ligoninėje po avarijos, kuri buvo viena skaudesnių mano gyvenime.

Bet tai buvo tik akimirka, su puikia šeima, draugais, puikiu maistu ir muzika“, – pasidžiaugė milijardierius.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder