sumušė

Į areštinės kamerą uždarytas mušeika tapo žudiku

(2)

Vakar ryte iš miegų policijos areštinėje pabudęs Kintų miestelio gyventojas net neįtarė, kad išaušusi diena jam bus lemtinga. Smurtu įtartą vyrą prislėgė kur kas sunkesni kaltinimai. Jo sumuštas žmogus mirė ligoninėje.

Vėlų antradienio vakarą ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo pradėję Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai jau kitos dienos rytą jį perkvalifikavo. Pradėtas tirti labai sunkus nusikaltimas - tyčinis nužudymas.

Pareigūnai į Kintų miestelį antradienį iškviesti jau sutemus. Apie 20.55 val. viename bute sumuštas 46 metų kintiškis. Prieš jį smurtavo dešimčia metų jaunesnis vyras.

Greitosios medicininės pagalbos (GMP) brigada nukentėjusįjį nugabeno į ligoninę. Sulaikytas 36 metų įtariamasis uždarytas į Tauragės apskrities VPK areštinę. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.Į alkotesterį įpūtė 2,08 promilės alkoholio.

Ryte smurtautojui kenčiamos pagirios tapo mažiausia bėda. Visos medikų pastangos išsaugoti jo sumušto vyro gyvybę baigėsi nesėkmingai. Vakar ryte, apie 9.35 val., jis ligoninėje mirė.

Už nužudymą kintiškiui gresia laisvės atėmimas nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder