„Dragūnas“ parodė charakterį ir žygį Europoje pradėjo pergale!

(3)

Klaipėdos “Dragūno“ rankininkai Europos rankinio taurės turnyrą pradėjo fantastiška pergale - šeštadienį savo žiūrovų akivaizdoje rezultatu 26:25 (8:15) po permainingos kovos palaužė „MSK Povazska Bystrica“ ekipą iš Slovakijos.

Dragūniečiai pirmoje mačo pusėje daug klydo, atakuodami į vartus dažnai metė kamuolį tiesiai į priešininkų vartininką, o slovakai apsigynę, rezgė greitas rezultatyvias atakas.

Todėl per pirmąjį kėlinį svečiai susikrovė solidžią persvarą - 15:8.

Antroje rungtynių pusėje klaipėdiečiai jau kur kas solidžiau ir 39 dvikovos minutę priartėjo iki 1 įvarčio - 17:18 ir atkūrė dvikovos intrigą. 49 dvikovos minutę “Dragūno” komandos kapitonas taikliu šūviu persvėrė rezultatą Klaipėdos ekipos naudai - 21:20.

Vėliau dragūniečiai susikrovė 3 įvarčių persvarą - 25:22 ir pergalės iš rankų nebepaleido.

Atsakomasis mačas Slovakojoje vyks jau po savaitės - spalio 23 dieną.

“Dragūnui”, norint patekti į kitą Europos rankinio taurės etapą, Slovakijoje negalima pralaimėti didesniu įvarčių skirtumu, nei laimėta Klaipėdoje.

Klaipėdos „Dragūnas“ - „MSK Povazska Bystrica“

Dvejopos nuotaikos: galėjome turėti ir 3 įvarčių persvarą

„Šiandien buvo tarsi dvi skirtingos “Dragūno” komandos: viena pirmajame kėlinyje ir visai kita - antrajame.

Per didžiąją pertrauką trenkiau rankomis į stalą ir pasakiau, kad tai žaisti negalima, gėda prieš žiūrovus. Džiugu, kad mano žodžiai pasiekė žaidėjų širdis”, - po rungtynių “Vakarų ekspresui” kalbėjo “Dragūno” vyr. treneris Gintaras Cibulskis.

Tuoj pat jis pridūrė: “Pasikalbėjome vyriškai ir žaidėjai padarė puikias išvadas - kovėsi taip, kad net putos iš nasrų bėgo. Tikrai vyrai parodė charakterį”.

G. Cibulskis dėkojo komandos sirgaliams, kurių balsas ir palaikymas šįkart buvo išties girdimas ir įkvepiantis. “Mes turime daug potencialo. Pergalė, kad ir vienu įvarčiu, bet džiugi. Laimėti Europos taures rungtynes - labai svarbu.

Varžovai nieko nenustebino, lygios komandos ir tiek jie, tiek mes galime kautis dėl kelialapio į kitą etapą.

Slovakijoje pamatysime kas yra kas”, - sakė G.Cibulskis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder