Ar gimėte po laiminga žvaigžde galima sužinoti pagal savo gimimo datą!

(7)

Feng-shui mokymo meistrės Margaritos Fedulovos tvirtinimu, žmogaus likimui didžiulę įtaką daro jo gimimo žvaigždė. Tai visai nesunku nustatyti, kadangi ji atitinka feng-shui skaičių „Gua“, kuris apskaičiuojamas pagal žmogaus gimimo metus.

Tai yra skaičius „Gua“ nurodo asmeninę žmogaus energiją.  

Pagal Feng-shui skaičiaus “5” nėra 

“Apskaičiuoti ir išvesti „Gua“ skaičių visai nesudėtinga, bet norint tai padaryti, reikia būti atidžiam ir dėmesingam“, - teigė M.Fedulova.

Anot feng-shui meistrės, jis apskaičiuojamas pagal atitinkamas formules. (Turėkite omeny, kad gimimo data sudedama tokia tvarka: diena, mėnuo, metai). 

Pavyzdžiui, vyrams, gimusiems iki 2000 metų, apskaičiuoti „Gua“ skaičių reikia taip:  iš pradžių sudėkite paskutinius du savo gimimo metų skaičius. Jei gaunasi dviženklis skaičius, tai reikia vėl juos sudėti, kad liktų vienas skaičius.

Po to gautą rezultatą reikia atimti iš dešimties.

Tuo tarpu moterims taip pat reikia sudėti  paskutinius du  savo gimimo metų skaičius tol, kol liks vienas skaičius ir prie jo pridėti skaičių „5“. 

Žmonėms, gimusiems 2000 metais ir vėliau, apskaičiavimo formulė bus kiek kitokia.

Taigi, mergaitėms, suskaičiavus skaičius, pabaigoje reikia pridėti ne „5“, o „6“.

O berniukams iš gauto rezultato reikia atimti skaičių „9“.

Tarkim, jei jis gimė 2009 metais, tai akivaizdu, kad skaičius „Gua“ negali būti lygus nuliui.

Vadinasi, tada jis yra lygus skaičiui „9“.

Lemtingas vienintelis skaičius 

“Įsidėmėkite, kad pagal feng-shui mokymą skaičius „5“ apskritai neegzistuoja!

Vadinasi, kai galutinis rezultatas lygus skaičiui „5“, tai moterims „Gua“ skaičius tampa lygus „8“, o vyrams – „2“, - aiškino M.Fedulova.

Anot jos, taip yra dėl to, kad pagal kinų kalendorių Naujieji metai prasideda ne sausio 1 dieną, o vasario pradžioje.

„Todėl, jei gimėte tarp  sausio 1 dienos ir vasario 4 - 5 dienos, tai apskaičiuoti  savo „Gua“ skaičių reikia taip, tarsi jūs gimėte praėjusiais metais“, - tvirtino pašnekovė. 

Išeina, kad žmogui svarbiausia gyvenime yra trys dalykai: jo asmeninės savybės, pinigai ir sveikata. 

Taigi, tarkim, kurio nors iš jūsų gimimo data 29.06.1969 metai.

Sudėkite du paskutinius savo gimimo metų skaičius: 6 + 9 = 15. Tada tuos du skaičius dar kartą sudėkite ir gausite vieną skaičių: 1+5 = 6

Pridedu 5 + 6 = 11

Dar kartą sudėkite gautą skaičių 1 + 1 = 2

Taigi, išeina, kad jūsų skaičius „Gua“ – 2.

Vadinasi, jūs gimėte po Rigelio žvaigžde.

Dabar perskaitykite ir nuspręskite, teisingai ar ne apibūdino jus feng-shui specialistė. 

Porų suderinamumas pagal Zodiako ženklus

Skaičius Gua 1 — Pikoko žvaigždė 

Skaičius Gua 2 — Rigelio žvaigždė 

Skaičius Gua 3 — Denebo žvaigždė 

Skaičius Gua 4 — Gamos žvaigždė 

Skaičius Gua 6 — Arktūro žvaigždė 

Skaičius Gua 7 — Kapelos žvaigždė 

Skaičius Gua 8 — Spikos žvaigždė 

Skaičius Gua 9 — Vegos žvaigždė

Pikoko žvaigždė  

Nors jūs ir paliekate ganėtinai ramaus bei  išlaikyto žmogaus įspūdį, bet savo viduje neretai jaučiate nerimą ir įtampą.

Nepaisant išorinio santūrumo, būnate užsispyręs kaip ožys.

Čia dar būtų pusė bėdos.

Jums trukdo gyventi nemotyvuotos, dažnai tuščios ambicijos. Būtent jas pasitelkęs siekiate valdžios. Tai nebūtinai reiškia aukštą postą visuomenėje.

Veikiau priešingai – vadovavimą ir viešpatavimą šeimoje. Savo valdingu charakteriu mėginate palenkti į savo pusę, ar kaip nors kitaip paveikti  ne tik savo artimus žmones, bet ir draugus, pažįstamus kaimynus.

Nors iš prigimties esate ganėtinai uždaras žmogus. Užtat sugebate „skaityti“ kitų mintis ir jums patinka „pilkojo kardinolo“ vaidmuo. 

Pikoko žvaigždės globojami žmonės – racionalūs, ekonomiški ir konservatyvūs. Nors jiems pinigai ir ne paskutinėje vietoje, bet linkę taupant, o ne rizikuojant investicijomis didinti savo finansines apimtis banko sąskaitose. 

Organizatorių nuotr.

Šiam žmogui būdingas emocionalus charakteris, gal net perdėtai didelis nerimo ar susirūpinimo jausmas.

Pavyzdžiui, kad pinigai gali „sudegti“ banke arba piniginė perlaida nepasieks giminaičių. 

Šio žmogaus polinkis saldumynams ir piktnaudžiavimas vaistais bei alkoholiniais gėrimais gali privesti prie staiga pablogėjusios sveikatos.

Norint išvengti rimtesnių problemų, reikia ne tik stengtis išlaikyti vidinę ramybę, savitvardą, bet ir  kontroliuoti savo emocijas.

Rigelio žvaigždė  

Pagal prigimtį jūs esate „seno sukirpimo“ žmogus. Tai yra konservatyvių pažiūrų ir atsargūs, nes niekada neskubate priimti sprendimų ir daryti skubotų išvadų.

Partnerystės santykiuose esate ištikimas, sąžiningas, patikimas, dėmesingas ir rūpestingas žmogus. Be to, vengiate konfliktų. Taip pat neužsiimate provokacijomis ir intrigomis ne tik santykiuose, bet ir bendraujant su aplinkiniais.

Tačiau neperlenkite lazdos. Tai yra, kad jūsų begalinis rūpinimasis kitais netaptų  jums nepakeliama našta. Jūsų didžiausias pliusas -  kantrybė, užsispyrimas, ištvermė ir atkaklumas.

Kai kiti, susiklosčius sudėtingoms aplinkybėms,  linkę gana lengvai užleisti savo pozicijas, net atsitraukti arba plaukti pasroviui, jūs sukandęs dantis užsispyrusiai sieksite savo užsibrėžto tikslo. Minusas – nemokate save pateikti iš geriausios pusės. 

Taip pat jūs nelinkę finansiškai rizikuoti. Geriau kažko atsisakysite, bet atidėsite pinigų „juodai dienai“. Tai yra, esate ne tik racionalus, bet ir mokantis taupyti.

Tačiau ne šykšus ir ne godus pinigams. Vis dėlto verta pamėginti rizikuoti. Pelną galite gauti investavę pinigus į nekilnojamąjį turtą ar vertingus popierius.

Jūs turite tiesiog įgimtų sugebėjimų dirbti sferose, susijusiose su maisto produktais, nekilnojamuoju turtu, medicina, finansais. Panašu, kad neišnaudojate savo galimybių. 

O jei norite ilgai išlaikyti tvirtą sveikatą, venkite nesveiko maisto,neigiamų emocijų ir stresų. Svarbiausia, gerai išsimiegokite. 

Denebo žvaigždė  

Jūs – optimistas iš prigimties, energingas ir turite kūrybinio potencialo.

Geraširdis ir draugiškas, bet greitai įsiplieskiate dėl smulkmenos ir nuolat jaučiate nerimą. Neprideda jums sėkmės ir polinkis veikti nepasirengus.

Nes tai dažniau baigiasi pralaimėjimais. Negana to, gali privesti prie nepataisomos klaidos. Būkite lankstesni ir iš anksto apgalvokite, prieš imdamiesi veiksmų.

Antraip, galite neatlaikyti nuožmaus spaudimo ir palūžti. Norint, kad ilgalaikiai planai atneštų laukiamų rezultatų, apsiginkluokite kantrybe. 

Organizatorių nuotr.

Piniginiai reikalai irgi galėtų būti geresni. Juose ypatingai reikėtų vengti bet kokių kraštutinumų. Panašu, kad jums trūksta įžvalgumo ir atsargumo, nes jūsų finansinė padėtis neretai primena „amerikietiškus kalniukus“.

Tai staigūs pakilimai, tai kritimai. Mokykitės valdyti savo norus ir taupyti pinigus.  

Norint kuo ilgiau atidėlioti vizitus pas gydytojus, reikia mokytis derinti įtemptą darbą su aktyviu poilsiu.

 

 

 

 

Gamos žvaigždė 

Jūs – darboholikas, pasinėręs į įvairias veiklos sritis ir interesus. Jums nepaprastai sunku suspėti viską padaryti, todėl nuolat jaučiate įtampą ir nerimą. Užtat žvelgiant iš šalies atrodote neryžtingas, išsiblaškęs žmogus, kurio gana greitai keičiasi nuotaika.

Jūsų neryžtingumas neretai baigiasi tuo, kad praleidžiate palankiai jums susiklosčiusias situacijas ir galimybes.

Todėl geriau jums dirbti kitiems, o ne turėti savo verslą. Bene geriausias variantas – laisvai samdomo darbuotojo statusas. Tada galėsite sėkmingai dirbti iš karto keliose srityse.

Ypač reikėtų suklusti ir būti atsargiais tvarkant finansinius klausimus. Kadangi jums nieko nereiškia greitai išleisti tai, ką sunkiai uždirbote. Nebūkite naivus ir per daug nepasitikėkite kitais.

Priešingu atveju, jus gali įtraukti į nesąžiningą „žaidimą“, kuris greičiausiai baigsis dideliais piniginiais nuostoliais. 

Jūsų geros sveikatos pagrindas – sveika mityba ir judrus gyvenimo būdas. Ir toliau to laikykitės.

Arktūro žvaigždė 

Jūs - ambicinga asmenybė ir kupina ryžto įrodyti savo tiesą visam pasauliui. Negalima pasakyti, kad jūs – arogantiškas ar pasipūtęs žmogus, bet neretai per daug įsijaučiate į savo privalumus ir pranašumus bei sugebėjimą valdyti ne tik situacijas, bet ir žmones. Beje, aplinkiniai neabejodami pastebi šią jūsų charakterio ypatybę.

Be to, mėgstate rėžti teisybę į akis, tačiau jūsų atvirumas ir sąžiningumas neretai ribojasi su  despotiškumu. Žmonės, retsykiais  pažeriantys kritikos jums arba priešingai - dalijantys patarimus, kelia jums vien susierzinimą.

Taigi, mokėjimas išklausyti – ne jūsų charakterio bruožas ir  stiprioji pusė.

Jūsų nekontroliuojamos ambicijos verčia siekti pergalės bet kokia kaina. Bet nepamirškite svarbiausio: kovodami dėl lyderio pozicijų ar dominuojančios padėties galite įsigyti nemažai priešų. 

Jūsų piniginiai reikalai sėkmingiau klostysis sulaukus brandaus amžiaus.

Taip pat svarbu nepamiršti, kad nuolat daug dirbant ir neišsimiegant, lydi ne tik prasta nuotaika. Tarsi iš niekur atsiradęs nerimas ir įtampa gali kaip reikiant pakenkti jūsų sveikatai.

Todėl pasistenkite niekada neprarasti optimizmo ir tikėjimo.

Organizatorių nuotr.

Kapelos žvaigždė

Jūs išsiskiriate iš kitų savo geromis manieromis ir puikiu humoro jausmu.  Užtat galite ne tik sužavėti bet kurį žmogų, bet ir daryti jiems įtaką. 

Kitaip tariant, savo gudrybėmis ir meilikavimu galite lengvai manipuliuoti aplinkiniais ir pasinaudoti jų silpnybėmis savo tikslams pasiekti.

Būkite atsargūs, nes vieną dieną jūsų užkulisiniai žaidimai gali atsigręžti prieš jus. Geriau išnaudokite savo sugebėjimus kilniems tikslams. 

Pavyzdžiui, organizuojant labdaras. Nesavanaudiškai bendradarbiaudami su kitais žmonėmis, pasieksite neįtikėtinos sėkmės ir pripažinimo. 

Piniginiuose reikaluose  jūs - laimės kūdikis. Uždirbate nemažai ir jums svetima patirtis, kurį laiką apskritai neturėti pinigų. Bet venkite azartinių žaidimų. 

Norint kad sveikata jūsų nepalaužtų, apribokite svaigalų vartojimą.

Spikos žvaigždė

Jūs esate stiprios valios, savarankiškas ir nepriklausomas žmogus. Vengiate partnerystės su tais, su kuriais nepavyko greitai sulaukti teigiamų rezultatų ir pelno.

Mat esate ganėtinai įtarus ir nepasitikite žmonėmis. Tikėtina, skaudžiai nusivylėte jais. Jei atsikratysite  abejonių ir vadovausitės logika bei racionaliu protu, pasieksite daug puikių  galimybių.

Tiesa, jūsų tyko spąstai, kurių reikėtų saugotis. Tai jūsų savininkiškas ir egoistiškas požiūris į kitus žmones. Nusprendęs, kad jūsų norų objektas vertas jūsų,  galite tapti tikru despotu ar net monstru.

Taigi, gyvenime jums pinigai jei ne pirmoje, tai tikrai antroje vietoje. Iš tikrųjų jūs esate sėkmingas žmogus. Kadangi jūsų nuostabūs sugebėjimai finansinio planavimo sferoje.

Taip pat pavydėtinas įžvalgumas ir nuojauta, investuojant pinigus į skirtingas įmones ir jų veiklos sferas. Žodžiu, užgyvensite nemažai turto.

 Norint džiaugtis savo sveikata ilgus metus, reikėtų atsisakyti sėslaus gyvenimo būdo. Tai yra reikia daugiau judėti. Jūsų geros sveikatos pagrindas –  fizinis krūvis ir sportavimas.

Organizatorių nuotr.

Vegos žvaigždė 

Jūs mėgstate rizikuoti, todėl daugeliui žinoma frazė „nežaisk su ugnimi“ skirta būtent jums. Kaip bebūtų keista, bet imdamasis rizikingos, gal net pavojingos veiklos, jaučiate malonumą.

Nesidžiaugiate gautu teigiamu rezultatu, o norite dar daugiau rizikuoti. Iš tikrųjų neretai jums rezultatas ir nėra svarbus, nes jūsų tikslas – eiti pirmyn ir nesustoti.

Tai yra, kai baigiasi vienas „žaidimas“, pradedate kitą ir vėl pasirengęs „statyti didelę sumą“.

Jums svarbiau išorinio nei vidinio gyvenimo blizgesys, nes mėgstate prabangą, ištaigingumą ir neretai linkęs gyventi ne pagal savo išgales.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder