Prasideda itin sunki pilnatis: Budraitytė skubiai perspėja 1 Zodiako ženklą

(10)

Dabartinis pilnaties laikotarpis nusimato itin sunkus daugumai žmonių. Pasak būrėjos V. Budraitytės, ypatingai sudėtingos bei nepalankios dienos bus spalio 22 ir 24.

„Dėl šios priežasties, aš sakau, kad visus svarbiausius darbus reikėjo padaryti iki šios pilnaties. Dabar jau reiktų daugiau ilsėtis, mažiau kažką daryti, reikia būti atsargesniems“, – sako V. Budraitytė.

Nuo spalio 20 dienos, prasidėjęs sudėtingas laikotarpis savo piką pasieks 27 dieną, kuomet pilnatį jau bus pakeitusi delčia. Tačiau vien dėl to, astrologė mano, kad pikas neturėtų būti toks pavojingas, kaip manyta.

Saugokitės peršalimų, nebijokite išsiblaškymo

Pasak Vaivos Budraitytės, slypintys pilnaties pavojai gali pasireikšti ligomis, negalavimais:

„Daugiausiai reikia žiūrėti peršalimo ligas, kadangi čia kvadratas su Saule, o po to Veneros kvadratas su Merkurijumi, tai pikas gali būti 20 dieną, todėl gali kilti didesnis pavojus sveikatai.

Taip pat gali būti bendras negerumas, gali būti priimti neteisingi sprendimai daugumos žmonių atžvilgiu.“

Suklusti reikėtų ir mokiniams bei studentams. Būrėja tikina, kad pilnatis gali kelti išsiblaškymą visiems, kurie mokosi. Tačiau nereiktų išsigąsti, kad šiuo laikotarpiu susikaupti yra sunkėliau.

„Būtent ši pilnatis yra sunki tuo, kad gali būti sunkiau susikaupti. Tai reiškia, kad mokiniams, studentams ir tiems, kas mokosi yra labai nepalankus laikas.

Tačiau dėl to nervintis neverta, reikia paprasčiausiai pralaukti“, – aiškina gerai žinoma astrologė.

Būrėja taip pat priduria, kad šią pilnatį gali ypatingai siautėti keistesni žmonės bei reikia laikytis vienos rekomendacijos:

„Žmonės turi būti atsargūs su vandeniu, skysčiais. Per šią pilnatį yra perspėjama nevartoti alkoholio, narkotikų, kadangi yra didesnis pavojus nei įprastai.“

Ši pilnatis pavojinga gali būti Avino Zodiako ženklą turintiems asmenims

Ši pilnatis pavojinga gali būti Avino Zodiako ženklą turintiems asmenims. Jiems, būrėja pataria, būti įtaresniems, žiūrėti, kas vyksta aplink.

Tačiau, V. Budraitytė šiuo laikotarpiu įspėja labiau žmones-maištininkus:

„Šįkart pasakysiu kitaip – pavojinga yra kovotojams, kurie gali ir į gatves išeiti, ir taip toliau.

Visą šį mėnesį jie bus nepalankus Marsas. Kovingi, labai aktyvūs žmonės, turėtų daugiau medituoti ir būti ramesni, nes ta kova niekur neveda.

Ta kova yra negraži, jeigu pirmąją mėnesio pusę Marsas buvo labai palankus, ta kova buvo elegantiška tokia, tai dabar jau ta kova yra agresyvi.“

Palankus laikas bus Šaulio Zodiako ženklams, jų sėkmei įtakos turės Jupiteris.

„Šauliams bus geras laikas, nes jie nesuks sau galvos per daug ir pagal planetų įtaką, kadangi Jupiteris yra Šaulio planeta, jie jausis labiau sėkmingesni, ypatingai tie, kurie gyvena Lietuvoje“, – aiškina V. Budraitytė.

Anot astrologės, laimingi bus žmonės, kurie medituoja, meldžiasi, stengiasi būti subalansuoti savo viduje. Būrėja šiuo laikotarpiu pataria:

„Neieškokite harmonijos išorėje, nes joje dabar nėra jos. Ieškokite harmonijos savo viduje, nes yra labai geras metas išstudijuoti savo vidinį kosmosą.“

Mėnulio pilnatis

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder