„Neptūno“ kelyje - įsisiautėję Virginijaus Šeškaus auklėtiniai

(2)

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai ketvirtadienį išvyksta į Jonavą, kur nuo 18 val. CITADELE Karaliaus Mindaugo taurės turnyre (KMT) susikaus su ant bangos rungtyniaujančia žinomo krepšinio specialisto Virginijaus Šeškaus treniruojama Jonavos „CBet“ ekipa.

Šiemet Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) debiutavusi Jonavos „CBet“ ekipa rodo savo nagus - šalies pirmenybėse iškovojo 4 pergales iš 5 galimų ir siekia įsitvirtinti lyderių ketvertuke.

Šioje ekipoje rungtyniauja buvę neptūniečiai Evaldas Šaulys ir Laimonas Kisielius, taip pat buvęs Klaipėdos Vlado Knašiaus mokyklos auklėtinis Vitalijus Kozys, būrys pajėgių legionierių: Juan Palacios, Kahlil Thomas, Jackson Dubinski, Emmanuel Lecomte, Lachlan Anderson ir dar būrelis lietuvaičių.

Rungtynes tiesiogiai iš Jonavos nuo 18 val. transliuos LRT.lt.

„Neptūnas“ ir „CBet“ ekipa jau šį sezoną kartą kovėsi. Tai įvyko rugsėjo 29 dieną taip pat CITADELE Karaliaus Mindaugo taurės turnyre. Tądien neptūniečiai namuose buvo pajėgesni - laimėjo rezultatu 89:74 (32:16, 23:14, 18:16, 16:28).

„Neptūno“ gretose sužibėjo Benas Griciūnas, pelnęs 17 taškų (8 atk. kam.), Julius Jucikas surinko 16 taškų (10 atk. kam.), Devidas Gailius ir Matas Jogėla - po 13, Žygimantas Janavičius - 11, Nojus Mineikis - 7.

Iš Jonavos krepšininkų išsiskyrė 19 taškų pelnęs Laimonas Kisielius, Justinas Ramanauskas pridėjo 11 taškų, Kahlilas Thomasas - 10 (6 atk. kam., 5 rez. perd.), Vitalijus Kozys ir Emmanuelis Lecomte'as - po 9 tšk.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder