V. Partikas – apie netikėtą žmonos išdaigą: norėčiau pasakyti daug griežčiau ir pikčiau, bet susilaikysiu

(3)

Vieni myli ramiai, kiti – audringai, tačiau reto kieno santykiai primena tokius amerikietiškus kalnelius kaip socialiniuose tinkluose išgarsėjusių Justinos ir Vytenio Partikų. Anoniminės žinutės tiek Justinos, tiek Vytenio telefonuose ne juokais sudrebino populiarios šeimos gyvenimus. O šiandien TV3 laidoje „Prieš srovę“ Justina savo mylimojo dar norėtų paklausti, kuo visgi pokštas skiriasi nuo realybės.

Visai neseniai situacija žvaigždžių šeimoje apsivertė aukštyn kojomis – šįkart progą suabejoti savo žmonos meile gavo pats Vytenis…

Pirmoji anoniminę žinutę gavo Justina. Tai nutiko prieš kelias savaites – paslaugus anonimas rašė, kad jos vyras bei dukrelės tėvas Vytenis ne tik turi kitą moterį, bet dar ir vienoje Kauno kavinėje su ja geria kavą. Tuo metu pati Justina plušėjo grožio salone Londone. Moteris negalėjo patikėti – vos tik gavęs laisvę, Vytenis nubėgo į pasimatymą su kita?

„Susiėdėme, susipykome ir tuomet kirtome per skaudžiausias vietas. Deja, per pykčius taip ir būna. Abu kandame ten, kur labiausiai kraujuoja“, – prisiminusi skandalą laidoje išgyvenimais dalysis Justina.

Apie šį porą sukrėtusį įvykį ir net trumpas skyrybas daugelis jau skaitė ir girdėjo. Tačiau visai neseniai Justiną ir Vytenį sukrėtė dar vienas santykių drebėjimas. Kitaip nei aną kartą, šį kartą netikėtą anoniminę žinutę gavo Vytenis…

„Tikrai netylėsiu ir nieko neslėpsiu“, – laidoje žadės iš netikėtumo sutrikęs Vytenis. Juk su savo sekėjais vyras atviras būdavo visuomet – drąsiai dalydavosi tiek pikantiškomis nuotraukomis, tiek ir akimirkomis iš vestuvių ar net vaiko gimimo...

Tad Vytenis laidoje sakys, kad tikrai neketina slėpti ir paskutinės žmonos išdaigos. „Aišku, norėčiau pasakyti daug griežčiau ir pikčiau, bet susilaikysiu.

Mums visi sako, kad meilė mėgsta tylą, reikia tylėti, reikia nepasakoti, ir tada esą viskas mūsų šeimoje būtų gerai. Tačiau mes norime parodyti, kad jei mylime, tai mylime garsiai, o jei pykstamės – tai irgi garsiai.

Parodome visuomenei, kad nesame iš tų, kurie sako, kad jų santykiai yra idealūs“, – pridurs jis.

Todėl, nepaisant to, kad po pirmojo skandalo jiedu nuvyko į Paryžių, o Vytenis jautėsi kaip niekad įsimylėjęs, galbūt pykčio krislas išliko Justinos širdyje? Mat vos tik grįžęs į Lietuvą, žinomas vyras grėsmingai skambančią anoniminę žinutę šįkart gavo pats.

„Grįžk namo skubiai ir neįspėjęs žmonos. Pamatysi, su kuo ir kaip ji leidžia laiką“, – buvo parašyta žinutėje.

Koks paslaugus anonimas parašė tokią žinutę, kuri sukrėtė Vytenį taip, kad šis įbėgo į savo ir žmonos miegamąjį filmuodamas telefonu? Tai buvo pokštas ar tikrovė?

Galiausiai ką šioji internetinė garsenybių pora svarsto apie šeimos pagausėjimą?..

Atsakymai į visus klausimus – jau šiandien laidoje „Prieš srovę“ 19.30 val. per TV3!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder