„InMedica klinikoje“ jūsų laukia ilgametę patirtį sukaupę gydytojai

(3)

Bene didžiausias šeimos klinikų tinklo „InMedica klinika“ privalumas – greitesnės asmens priežiūros paslaugos, o faktas, kad visą reikalingą medicinos paketą galima gauti po vienos įstaigos stogu, sutaupo ne vieną minutę brangaus laiko. Vis dėlto dalis gyventojų vis dar nežino, kad Klaipėdoje, Taikos pr. 14, įsikūrusioje „InMedica klinikoje“ pacientai taip pat gali gauti nemokamas šeimos gydytojų paslaugas, tyrimus, skiepus, dalyvauti prevencinėse programose *.

Klinikoje – nemokamos paslaugos

Klaipėdoje, Taikos pr. 14, esanti „InMedica klinika“ nemokamas pirminės asmens sveikatos priežiūros paslaugas teikia visiems prisirašiusiems prie klinikos pacientams, kurie yra apdrausti privalomuoju sveikatos draudimu (PSD). Šios paslaugos yra kompensuojamos iš PSD fondo.

Tapti šios klinikos pacientu labai paprasta. Tereikia prisirašyti atvykus į kliniką arba padaryti tai internetu, apsilankius internetinėje svetainėje https://inmedica.lt/klinikos/5/taikos-pr.-14-klaipeda/clinic-32

Prisirašę pacientai gali naudotis šiomis nemokamomis šeimos gydytojų paslaugomis: jiems gali būti atliktas bendras ištyrimas ar profilaktinis sveikatos patikrinimas, suteikta būtinoji medicininė pagalba.

Taip pat gydytojai konsultuoja dėl vyresnio amžiaus žmonėms būdingų patologijų, ligų profilaktikos ar sveikos gyvensenos, diagnozuoja ligas ir paskiria gydymą, prižiūri nėščiųjų sveikatą ir nėštumo eigą, seka kūdikių ir vaikų raidą.

Klinikoje teikiamos nemokamos prevencinės vėžio, širdies ir kraujagyslių ligų programos, atliekami bendrieji kraujo ir šlapimo tyrimai, išrašomi kompensuojamieji vaistai.

Dirba patyrę profesionalai

Klaipėdoje, Taikos pr. 14, „InMedica klinikoje“ dirba gausus būrys aukščiausios kvalifikacijos specialistų: šeimos gydytojai, vaikų ligų gydytojai, akušeriai-ginekologai, vidaus ligų gydytojas, teikiamos odontologų ir burnos higienistų paslaugos.

Klinikoje galima pasiskiepyti nuo gripo, erkinio encefalito, vėjaraupių, pneumonijos, meningokoko ar keliaujantiems į užsienį reikalingais skiepais, taip pat atlikti COVID-19 tyrimus galimybių pasui gauti. Jei reikia, suteikiamas COVID-19 tyrimų rezultatus patvirtinantis sertifikatas kelionėms.

InMedica klinikoje“ dirbantys medikai yra sukaupę daugybę metų patirties ir žino, kaip su kiekvienu – tiek jaunu, tiek vyresnio amžiaus – pacientu užmegzti tvirtą, pasitikėjimu pagrįstą tarpusavio ryšį.

Entuziastingi ir savo darbą mylintys medicinos profesionalai yra pasiruošę išklausyti kiekvieną pacientą, paaiškinti kilusių negalavimų priežastis bei suteikti individualiai pritaikytą ir reikalingą gydymą.

Sergamumas alergijomis sparčiai auga

Viena iš „InMedica klinikoje“ dirbančių šeimos gydytojų Danguolė Valatkienė atkreipia dėmesį, kad pastaruoju metu vis daugiau žmonių kreipiasi į ją su įvairaus pobūdžio alergijomis, kurių simptomų gydytoja pataria neignoruoti.

Anot jos, vaikai iš tėvų paveldi polinkį susirgti alerginėmis ligomis, tačiau alergija vaikams nebūtinai pasireiškia tais pačiais požymiais kaip ir jų tėvams ar seneliams: vieni gali sirgti bronchine astma, kiti – šienlige, treti – odos alergija.

„Kartais tampa netgi gyvybiškai svarbu išsiaiškinti, kam žmogus yra alergiškas ir kiek yra stipri alerginė reakcija, nes nevaldoma ir negydoma alergija progresuoja.

Esant sunkiai alerginei reakcijai gali kilti alerginis šokas, kuris pasireiškia staigiu ir gyvybei pavojingu kraujospūdžio kritimu.

Žinodamas, kam yra alergiškas, pacientas gali išvengti kontakto su alergenu ir neturėti sunkių padarinių bei pasirinkti tinkamą gydymo būdą“, – sako „InMedica klinikos“ šeimos gydytoja D. Valatkienė.

*Apdraustiems privalomuoju sveikatos draudimu pirminės ambulatorinės asmens sveikatos priežiūros paslaugos, finansuojamos Privalomojo sveikatos draudimo fondo (PSDF) lėšomis, teikiamos nemokamai.

InMedica klinika“, Taikos pr. 14, Klaipėda, tel. (8 46) 31 19 11.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder