Prabangioje Italijos viloje garsus Rusijos politikas vedė 36 metais jaunesnę gražuolę: svečius linksmino K. Sobčiak ir kitos žvaigždės

(1)

Garsus Rusijos politikas, buvęs finansų ministro pavaduotojas Andrejus Vavilovas (60 m.) vedė 24-erių Sofi-Antuanette Delua. Oficialiai pora žiedais apsikeitė praėjusią savaitę – slapta ceremonija įvyko Maskvoje.

Savaitgalį jaunavedžiai iškėlė didžiulę puotą Italijoje, prie Komo ežero. 

Nuotakos mama, kailinių mados namų savininkė Julija Delua kartu su Sofijos draugais ir giminaičiais privačiu lėktuvu skrido į Lombardiją.

Kartu su svečiais skrido ir viena garsiausių TV laidų vedėjų Ksenija Sobčiak (39 m.), į kurios rankas buvo patikėta svečių nuotaika.

Andrejus ir Sofija visų svečių laukė jau nuskridę į Italiją, o jiems atvykus iškart buvo surengtas susipažinimo vakarėlis.

Svitą nuotaka pasitiko vilkėdama trumpa balta suknele ir avėdama fuksijos spalvos aukštakulniais.

K.Sobčiak visą vakarą svečius linksmino, vis papokštaudama. Šventės vedėja nusprendė pagirti nuotakos mamą, o kiek vėliau nesibaimino pabrėžti jaunųjų amžiaus skirtumo.

„Sofija, visų pirma, tau pasisekė. Ne tik tuo, kad čia yra tavo mama, bet ir todėl, kad iš pradžių Andrejus nesutiko tavo mamos. Viskas galėjo susiklostyti kitaip: tu galėjai vaikščioti kažkieno vestuvėse“, – juokavo Ksenija.

Vakarėlis baigėsi gerokai po vidurnakčio: šventę vainikavo ugningas Teonos Kontridzės (44 m.) pasirodymas.

Nuotakai taip patiko vakarėlis, kad įsiaudrinusi Sofija net užlipo ant kėdės.

Andrejus netrukdė savo žmonai pasilinksminti iš širdies: kiek vėliau padėjo jai nusileisti ant žemės.

Kitą dieną Sofija ir Andrejus svečius pakvietė į prabangią vilą, kurios kambariuose visiems buvo paliktos šmaikščios dovanėlės: jaunavedžiai išdalijo veido kaukes, vitamino C ir vaistų nuo pagirių.

Prie K.Sobčiak prisijungė ir scenos grandas, komikas Maksimas Galkinas (45 m.). 

Anksčiau A.Vavilovas buvo vedęs aktorę Marijaną Tsaregrdaskają (1972-2017) su kuria susilaukė dviejų vaikų. Būdama 45-erių moteris pralaimėjo kovą su vėžiu.

Kiek vėliau Andrejus vedė modelį Ingę Barkovskają, o dabar – Sofiją, užsiimančią jojimo sportu. Jai ši santuoka pirmoji.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder