Alla Pugačiova pasikeitė neatpažįstamai!

(12)

72-ejų Ala Pugačiova  su vyru Maksimu Galkinu pasirodžiusi viešumoje sulaukė daugybės fotografų blyksčių. Moteris drastiškai pakeitė įvaizdį ir akimirksniu tapo labiausiai aptarinėjama renginio viešnia.

Archyvų nuotr.

Gerbėjai pastebėjo, kad žvaigždės stilius pasikeitė. A. Pugačiova nusidažė plaukus šviesia spalva ir atrodė kur kas jauniau. Premjerai primadona pasirinko kostiumėlį bei juodos spalvos palaidinę. Pasak gerbėjų, Ala tiesiogine prasme spindėjo laime šalia savo vyro.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad praėjusiais metais Ala viešai prabilo ir apie plastines operacijas.

Archyvų nuotr.

Užsienio žiniasklaidai Ala pasakojo, kad iš tiesų už savo puikią išvaizdą yra dėkinga genams – tai priežastis, kodėl ji atrodo šitaip pritrenkiančiai. Tiesa, ji neslepia, kad vis dėlto yra pasidariusi ir keletą smulkių patobulinimų – odos patempimų.

Odos patempimas jai buvo atliktas naudojant specialius organinius siūlus, vis dėlto galiausiai ji nusprendė atsisakyti net ir to, mat, anot dainininkės, tai buvo „tiesiog siaubinga“.

„Tai tik lengvos operacijos. Aš turiu gerą odą, o mano geri draugai – plastikos chirurgai – tokių dalykų nė nedaro. Atlikdami vietinę nejautrą jie gali pašalinti cistą, taip pat ir kosmetines operacijas“, – pasakojo A. Pugačiova.

Tiesa, prieš 30 metų ji buvo ryžusis ir kitai operacijai. Pasirodo, kad jai buvo pašalintas auglys iš krūties. Svarbu paminėti, kad auglys buvo gerybinis.

Vis dėlto nepaisant to, kad plastinėms operacijoms yra kol kas linkusi sakyti „ne“, dainininkė labai jomis domisi, todėl ateityje neatsisako galimybės jomis pasinaudoti.

FOTOGALERIJA. Maksimas Galkinas su šeima

Archyvų nuotr.

Archyvų nuotr.

Archyvų nuotr.

Archyvų nuotr.

Archyvų nuotr.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder