Paslaptinga dviratininko mirtis: palangiškis nuskendo pakelėje

(5)

Po savaitgalį Palangoje įvykusios kraupios avarijos, per kurią nuskendo du į pakelės griovį įlėkusiu automobiliu važiavę jauni sutuoktiniai, pajūrio policininkai aiškinasi ir mįslingos dviratininko mirties priežastis. Negyvo Palangoje gyvenusio vyro kūnas rastas Klaipėdos rajone, šalia kelio susikaupusiame vandens telkinyje.

Pranešimą apie galimai nuskendusį žmogų ugniagesiai gavo vakar, prieš vidurdienį. Apie 11.29 val. jie iškviesti į Girkalių kaimą (apie 22  kilometrai nuo uostamiesčio), Kretingalės seniūnijoje.

Atvykus į šio kaimo Nemirsetos gatvę, negyvo žmogaus kūnas rastas vandenyje, šalia kelio Klaipėda-Palanga tyvuliuojančiame apsemtame ruože. Netoliese, vos už kelių metrų, gulėjo dviratis.

Ugniagesiai kūną iš vandens iškėlė į sausumą ir perdavė policininkams. Ikiteisminį tyrimą dėl mirties priežasties nustatymo pradėję Klaipėdos apskrities VPK pareigūnai greitai išsiaiškino, kad velionis yra 53 metų Palangos gyventojas. Iki namų jam buvo likę minti kiek daugiau nei 10 kilometrų.

Išorinių smurto žymių ant vyro kūno nepastebėta, tad avarijos ar smurtinio nusikaltimo versijos kol kas atmetamos. Įtariama, kad dviratininkas nuo kelio nuvažiavo ir vandens ruože atsidūrė sutrikus sveikatai.

"Vakarų ekspresas" rašė, kad savaitgalį Palangoje kraupi mirtis ištiko žinomą gyvūnų mylėtoją, jų globos namų „Nuaras“ Vakarų Lietuvos regiono administratorę Gintarę L. ir jos vyrą. Kurorte gyvenę sutuoktiniai greičiausiai nuskendo, kai visai šalia jų namų nesuvaldytas automobilis apsivertė lietaus vandens pilname griovyje.
 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder