Ištikimiausi vyrai pagal Zodiako ženklą

(8)

Dažniausiai renkantis partnerį visos tikimės, kad jis bus ištikimas, tad gali kilti klausimas, kokių Zodiako ženklų vyrams monogamija yra priimtiniausia. Nors Zodiako ženklas ne visada apsprendžia asmens charakterio savybes, tačiau toms moterims, kurios tiki horoskopais, vyrų ištikimybės reitingas gali pagelbėti mezgant naujas pažintis. Taigi, kokių Zodiako ženklų atstovai rečiausiai eina į karę?

Avinas: impulsyvus, bet patikimas

Avino ženklo atstovai yra labai romantiški, į pasimatymą neretai ateina su puokšte gėlių. Avinai nemėgsta žadėti to, ko negali ištesėti, todėl jie yra laikomi patikimais partneriais. Vis dėlto, šio Zodiako ženklo atstovai tiesiog negali pakęsti monotonijos: jei Avinui pasidarys nuobodu, jis gali gali pradėti žvalgytis į kairę. Šio Zodiako ženklo atstovų ištikimybės reitingas yra pakankamai aukštas: dvi žvaigždutės iš trijų.

Jautis: ištikimas gyvenimo palydovas

Užkariauti Jaučio širdį nėra taip paprasta, tačiau tuomet, jei pavyksta tai padaryti, galite tikėtis, kad meilė truks visą gyvenimą. Jaučiai deda dideles pastangas, kad išsaugotų santykius, todėl į kairę jie nevaikšto, ir į tą pusę net nežvilgčioja. Jaučių ištikimybės reitingas – trys žvaigždutės iš trijų.

Dvyniai: ištikimybė iš išskaičiavimo

Dvyniai nėra laikomi labai patikimais partneriais. Kol šio Zodiako ženklo atstovams naudinga puoselėti santykius, tol jie nesidairo į kitas potencialias partneres, tačiau tuomet, jei atsiranda barnių, Dvyniai bėga net neatsigręždami. Jų ištikimybės reitingas yra labai žemas – vos viena žvaigždutė iš trijų.

Vėžys: trumpalaikių santykių ekspertas

Vėžio ženklo atstovai nėra patys patikimiausi partneriai. Jei jie eina į kairę, dažniausiai dėl to kaltina savo antrąsias puses, nes savo kaltės pripažinti nemoka ir net nenori išmokti. Vis dėlto, anksčiau ar vėliau ir Vėžiai pasvajoja apie ilgalaikius monogamiškus santykius, tačiau ne visada pavyksta nesidairyti į kairę. Vėžių ištikimybės reitingas yra tik viena žvaigždutė iš trijų galimų.

Liūtas: atsidavęs visa širdimi

Liūtai yra labai monogamiški ir patikimi, todėl turėti tokį partnerį – kiekvienos moters svajonė. Šio Zodiako ženklo atstovas tiesiog dievina stebinti savo išrinktąją, ją lepina ne tik komplimentais, bet taip pat ir dovanomis. Liūtai yra labai išradingi, todėl jie tikrai žino, kaip santykiuose išvengti monotonijos. Šio Zodiako ženklo atstovų ištikimybės reitingas – trys žvaigždutės iš trijų.

Mergelė: patikimas ir emocingas partneris

Mergelės ženklo atstovai yra labai jautrūs ir emocingi, jie linkę į apmąstymus vienumoje, tačiau tuomet, jei santykiuose kyla tam tikrų problemų, jie pasirengę jas spręsti kalbėdamiesi su savo antrąja puse. Mergelės ženklo vyrai yra labi pastabūs detalėms, todėl negaili komplimentų. Vienos nakties nuotykiai Mergelių dažniausiai nedomina, tačiau ištikimybės reitingas vis tiek nėra idealus – dvi žvaigždutės iš trijų galimų.

Svarstyklės: romantiškas ir ištikimas partneris

Svarstyklės labai vertina santykių stabilumą, todėl šio Zodiako ženklo atstovai reti būna neištikimi. Kai Svarstyklės susižavi priešingos lyties atstove, jai rodo visą savo dėmesį, apipila ne tik dovanomis, bet taip pat ir komplimentais. Šio Zodiako ženklo atstovai nemėgsta monotonijos, todėl nuolat suka galvą, kaip galėtų nustebinti savo antrąją pusę. Svarstyklių ištikimybės reitingas – trys žvaigždutės iš trijų.

Skorpionas: jausmingas meilužis

Skorpionai yra labai sunkiai perprantami ir nenuspėjami. Šio Zodiako ženklo atstovai nėra laikomi patikimais partneriais, tačiau jie yra tiesiog neprilygstami meilužiai. Skorpionai negali pakęsti rutinos, todėl monogamiški ilgalaikiai santykiai – tikrai ne jiems. Skorpionų ištikimybės reitingas yra labai žemas – tik viena žvaigždutė iš trijų.

Šaulys: idealų ieškotojas

Šauliai savo mintyse yra susikūrę idealių santykių modelį, ir tai gerokai prasilenkia su realybe. Idealios partnerės paieškos Šauliams trukdo užmegzti ilgalaikius monogamiškus santykius, todėl šio Zodiako ženklo atstovai nėra laikomi labai patikimais. Šaulių ištikimybės reitingas – tik viena žvaigždutė iš trijų.

Ožiaragis: stabilus ir sąžiningas partneris

Ožiaragiai labai vertina ištikimybę, todėl šio Zodiako ženklo atstovai yra tikrai patikimi. Jei Ožiaragis įsimyli, tai trunka labai ilgai, šio Zodiako ženklo atstovai labai sunkiai išgyvena skyrybas. Ožiaragiai visada stengiasi palaikyti gerus santykius su savo antrąja puse, pamiršta savo užsispyrimą, ir siekia nugludinti aštrius kampus. Ožiaragių ištikimybės reitingas – trys žvaigždutės iš trijų.

Vandenis: pasyvus, bet patikimas partneris

Vandeniai labai retai rodo iniciatyvą, tačiau tuomet, jei jie rimtai susidomi priešingos lyties atstovėmis, jų siekia bet kokia kaina. Šio Zodiako ženklo atstovai tiesiog negali pakęsti, jei su jais elgiamasi pernelyg globėjiškai, jų teigimu, antroji pusė neturėtų elgtis tarsi antra mama. Vandenių ištikimybės reitingas – dvi žvaigždutės iš trijų.

Žuvys: vieni ištikimiausių partnerių

Prireikia šiek tiek laiko, kol pavyksta įžiebti Žuvų jausmus, tačiau tuomet, jei pavyksta tą padaryti, šio Zodiako ženklo atstovai nesiliauja stebinę: dėl mylimos moters Žuvys gali ryžtis labai dideliems pokyčiams. Šio Zodiako ženklo atstovai nuolat ieško būdų, kaip nustebinti savo mylimąją, ir niekada nesidairo į kairę. Žuvų ištikimybės reitingas – trys žvaigždutės iš trijų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder