Pamatęs nuotaką jaunikis su svečiais nustėro: negalėjo patikėti savo akimis

(1)

Mergina savo sužadėtiniui vestuvių dieną sumanė padaryti didžiulę staigmeną – po avarijos daugiau nei dešimtmetį vaikščioti negalėjusi ir neįgaliojo vežimėlį naudojusi mergina link altoriaus nuėjo savo kojomis. 

Archyvų nuotr.

29-erių Chelsie Hill 2010-aisiais pateko į automobilio avariją, po kurios jos kūnas nuo liemens žemyn tapo paralyžiuotas. Mergina ilgiau nei dešimtmetį naudojosi neįgaliojo vežimėliu ir net įkūrė vežimėliuose šokančių merginų grupę „The Rollettes“. 

Socialiniuose tinkluose net 167 tūkstančius sekėjų turinti Chelsie su mylimuoju Jay Bloomfield susitikinėja nuo 2014-ųjų metų ir šiemet nusprendė pagaliau susituokti.

Mergina portalui „Insider“ pasakojo, visada svajojusi, kad iki altoriaus savo vestuvių dieną eis pati.

„Noriu pabrėžti, kad nieko blogo sėdėti vežimėlyje.

Tiesiog nuo pat mažumės aš visada įsivaizduodavau, kaip einu link altoriaus per vestuves“, – pasakojo Chelsie ir pridūrė, jog norėjo su mylimuoju stovėti akių lygyje. 

Kaip dešimtmetį paralyžiuotai merginai pavyko įgyvendinti savo svajonę?

Ogi kojų įtvarų ir vaikštynės pagalba. Chelsie suknelė irgi buvo specialiai jai pritaikyta – jos sijonas buvo nusegamas, kad mergina galėtų lengviau atsistoti iš vežimėlio ir vėl į jį įsėsti. 

Mergina paprašė mylimojo, kad jis ją pasitiktų nusisukęs – norėjo, kad jis ją pamatytų paskutinę akimirką. Staigmena pavyko – pamatęs mylimąją einančią link altoriaus, Jay užsidengė ranka burną iš nustebimo ir apsipylė ašaromis.

Vyro reakciją „TikTok“ vaizdo įraše užfiksavo vestuvių fotografė.

Už širdies griebė ir merginos įžadai:

„Po avarijos aš nežinojau, ar kada nors surasiu žmogų, kuris mane mylės tokią, kokia esu. Tu mane priėmei, gerbei ir dievinai visas mano asmenybės dalis“, – kalbėjo Chelsie.

Siurprizai nesibaigė ir po ceremonijos – mergina per vestuvių pokylį pašoko ne tik su vyru, bet ir su savo tėčiu.

Archyvų nuotr.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder