Klaipėdietė meldžia pagalbos: įtaria, kad kažkas pavogė jos šunį

(7)

Į naujienų portalą tv3.lt kreipėsi klaipėdietė Dalia Lupandina su prašymu padėti rasti jos dingusią šunytę Beri. Moteris įtaria, kad kalytė gali būti pavogta ar pasisavinta. Dėl to ji kreipėsi ir į policiją.
 

„Lapkričio 14d Klaipėdoje, pietinėje miesto dalyje, pasivaikščiojimo metu dingo kilmingas berno zenenhundo kalytė vardu Beri. 

Kalytė trispalvė, ilgaplaukė, ūgis 63 cm, krūtinė, letenos, uodegos galas – baltos spalvos, per snukutį eina balta plona linija, aplink nosį iš abiejų pusių taip pat balta. Ant kojų, snukučio ir krūtinės yra nedaug rusvos spalvos.

Kalytė 6 metų amžiaus, ūgis 63cm, kilminga, sterelizuota, draugiška, socializuota, turi mikročipą, yra  registruota gyvūnų augintinių registre. Ji turi sveikatos problemų, gali šlubuoti.

Žmonių ir drono pagalba apieškota labai didelė teritorija, apklausta daugybė žmonių, iškabinti skelbimai, paskelbta informacija soc. tinkluose „Instagram“,  „Facebook“,  kur pasidalinta virš 1400 kartų, padeda Klaipėdos radijo stotys „Lalūna“, „Raduga“, „Radijas kelyje“, informuotos Klaipėdos ir rajono veterinarijos klinikos, gyvūnų globėjai, Klaipėdos miesto veterinarinė tarnyba.

Apie partrenktus, sužalotus ar palaidus lakstančius šunis Klaipėdos mieste ir Klaipėdos rajone pranešimų tarnybos negavo...“, – laiške rašo dingusios šunytės šeimininkė.

Pamatę praneškite policijai

„Prapuolė nuo namų 2 kilometrų atstumu, vietos jai puikiai pažįstamos, tačiau į namus ji negrįžo ir niekas per šį laikotarpį jos nematė.

Dideliame mieste vaikščiojančio gatvėmis, kiemais vieno didelio [šuns] ir dar berno zenenhundo nepastebėti neįmanoma, kas labai keista...

Įtariame, kad kalytė gali būti pavogta, pasisavinta, o gal kažkas priglaudė ir nežino, kad šuo ieškomas. Dėl dingusio šuns yra paduotas pareiškimas policijoje.

Berė gali būti bet kurioje Lietuvos vietoje ir ne tik... Labai prašau gal kažkur matote klaidžiojantį vieną berno zenenhundą, nepaleiskite, priglauskite, šuo neagresyvus.

Gal staiga kažkieno kieme atsirado paaugęs tos veislės šuo, gal išgirdote uždarytą kaukiantį, lojantį šuns balsą ir kelia jums įtarimų, prašau, filmuokite, fotografuokite, skambinkite, informaciją siųskite telefonu +370 605 99160 (WatsAPP, Wiber), rašykite į facebooką, praneškite policijai. 

Ačiū jums už bet kokią pagalbą... Padėkite Berei grįžti į namus“, – laiške rašo klaipėdietė.

a

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder