Meghan Markle interviu supykdė ir jos tėvą: gėda tai matyti

(2)

Meghan Markle pasirodymas garsios žurnalistės Ellen DeGeneres laidoje supykdė ne vien Didžiosios Britanijos žiniasklaidą. Apie šį interviu prabilo ir kunigaikštienės tėvas Thomas Markle, pavadinęs jį gėda visai karališkajai šeimai.

Sasekso kunigaikštienės tėvas, su kuriuo moteris jau ilgus metus nebendrauja, sukritikavo dukros pasirodymą „Ellen DeGeneres Show“. 

Interviu metu Meghan atsivėrė apie gyvenimą Kalifornijoje kartu su sutuoktiniu princu Harry ir savo naują knygą vaikams „Suolelis“.

Taip pat moteris pasirodė prieš laidą įrašytame segmente, kuriame sudalyvavo keliuose komedijos epizoduose, kurių metu turėjo prie praeivių gatvėje valgyti kaip burundukas ir garsiai dainuoti, užsidėjusi katės ausytes. 

„Tai nėra tinkamas elgesys. Visas tas reikalas man atrodo šiek tiek gėdingas. Tikrai manau, kad karališkajai šeimai buvo gėda tai matyti, taip pat ir britams“, – aiškino T. Markle. 

Interviu metu Meghan prisiminė savo pirmąjį automobilį – Ford Explorer, į kurį, pasak jos, turėjo lipti per priekabą, nes sugedo vairuotojo durelių spyna. Moters tėvas šią istoriją griežtai neigia: 

„Ford Explorer, kurį ji turėjo kai jai buvo dvidešimt, buvo geras automobilis. Neprisimenu nei karto, kad jai būtų reikėję lipti į jį iš galo, kaip ji minėjo. Durelės veikė puikiai iki pat tos dienos, kai ji šio automobilio atsikratė“, – teigė T. Markle.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder